Game of Thrones'un Onay Alan Spin Off Dizisinde Görmeyi Beklediğimiz 6 Karakter

62
3
1
1
0
Kahramanlar Çağı'nı yalnızca dizideki şarkılardan ve efsanelerden biliyoruz. Yan dizisi çekilecek Kahramanlar Çağ'ında görebileceğimiz karakterlere dair herhangi bir açıklama olmamasına rağmen konuya dair bildiğimiz tek şey ana dizideki karakterlerden hiç kimseyi görmeyecek olduğumuz. Peki kimleri göreceğiz?

Tüm sezonlarıyla dünya çapında oldukça büyük beğeni ve ilgi toplayan Game of Thrones'un spin-off'u orijinal serinin öncesini anlatacak. HBO, Game of Thrones'un Kahramanlar Çağı'nda geçecek yan dizisi hakkında hiçbir ipucu vermiyor. Kahramanlar Çağı, Westeros'ta geçen gizemli bir çağ olmasına rağmen karakterler hakkında bazı tahminler yapmak için çok da erken değil. Gelin hep birlikte dizide görme ihtimalimiz olan karakterleri ele alalım. 

Brandon Stark

Nam-ı diğer Bran the Builder, Stark Hanesi'nin kurucusu. Kurucu olarak bildiğimiz Brandon, Westeros'taki ak gezenler ile yapılan 'Long Night' adlı ilk savaştan sonra canlıların hiç yaşamadığı karlı bölgeyi kendi bölgesinden ayırmak için duvar ören kişidir. Spin-off, ak gezenlerin geçmişini göstermeyi vaat ettiğinden büyülü duvarını inşasını görebilmemiz için Brandon Stark'ı da dizide görmemiz mümkün. Dizideki 3 gözlü kuzgun olan Bran, ismini bu kişiden almıştır.

Zeki Lann

Lann, Lannister Hanesi'nin kurucusu. Casterly Kayası'nı nasıl ele geçirdiğiyle ilgili hikayeler farklılaşmaktadır. En kabul gören hikayelere göre Zeki Lann, Kaya'ya giren gizli bir geçit bulmuştur, Kaya'nın girişi öyle darmış ki Lann'in kıyafetlerini çıkarıp üzerine tereyağı sürerek geçmesi gerekiyormuş. Lann, oldukça detaylı ve gizemli bir karakter olduğu için onu da spin-off'da görme ihtimalimiz yüksek.  

Fırtına Kralı Durran

Bir zamanlar en güçlü krallıklardan birisi olan Baratheon, bazı rivayetlere göre Durran tarafından inşa edildi. Onun hakkında çok fazla şey bilinmemesiyle birlikte yine bazı rivayetlere göre Durran, zarif bir tanrıçayla evliydi. Her karakterde olduğu gibi bu tip gizemler onu spin-off'da görmemizi sağlayabilir.  

Gece Kralı

HBO, Game of Thrones'ta bulunan hiçbir karakterin yan dizide göremeyeceğimizi söylemekte, ancak Gece Kralı onlardan birisi olmayabilir. İnsanlar için büyük bir tehdit olan ilk ak gezen Gece Kralı'nı spin-off projesinde görmemiz mümkün. 

Ormanın Çocukları

Bran'in geçmişe yaptığı ziyaretlerle birlikte orman çocuklarının Andal istilası sonrası ak gezenleri ortaya çıkarttığını gördük. Kahramanlar Çağı'nın başlangıcı olarak kabul edilen olaydan dolayı ormanın çocuklarını da dizide görebiliriz. 

Valyrian Özgür Halkı​

Spin-off, hem Westeros'tan hem de Essos'tan gelen hikayeleri de işleyecekse Dar Deniz'in karşısında geçecek bölümleri, Valyrian'ın özgür halkıyla birlikte görebiliriz. En başlarda huzur dolu küçük bir medeniyet olan Valyria, 14 Ateş Madenleri ejderhalarını keşfedene kadar köylerde yaşayıp çobanlıkla uğraşıyordu. Game of Thrones'ta yalnızca eski bir bölge olarak gördüğümüz Valyria, Doom adındaki gizemli bir olayla yok oldu. Kahramanlar Çağı'nda altın dönemini yaşayan Valyrian'ı yan dizi serisinde görmemiz büyük bir ihtimal.

Game of Thrones'un spin-off projesi için yeşil ışık yakan HBO, çok yakında pilot bölüm hazırlıklarına başlayacak. Orijinal serinin önümüzdeki sene çıkış yapacağını göz önünde bulundurursak, bu spin-off projesinin en iyi ihtimalle 2020'de izleyicilerin karşısına çıkacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/08/game-of-thrones-prequel-characters/#PAZjtiWfBZqX
62
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
62
3
1
1
0