Game of Thrones’un Pokemon GO Versiyonu mu Geliyor?

0
0
0
0
0
Niantic’in geliştiricilerinden Archit Bhargav’ın Pokemon GO’yu Game of Thrones evrenine katarak oynamanın en büyük hayali olduğunu açıklaması, şimdiden iki tarafın fanlarını heyecanlandırmaya yetti.

Son 1 - 1.5 ayın fenomen oyunu Pokemon GO ve Game of Thrones. İkisinin bir arada olduğu bir oyunun hayalini hiç kurmuş muydunuz? Niantic’in geliştiricilerinden Archit Bhargav’ın en büyük hayali, bu iki fenomen yapının bir arada olduğu bir oyun oynamak. Bhargav’ın yaptığı açıklamanın resmi bir bağlayıcılığı yok, fakat şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre bu açıklamanın altında, hala iki yapımcı şirketin arasında devam eden bir pazarlığın olduğu yatıyor. Hatta Niantic’in, söz konusu oyunun isim hakkını almak için şimdiden ciddi bir çalışma içerisinde olduğu iddia ediliyor.

Söz konusu oyunla ilgili elimizde bir detay bulunmuyor, fakat Bhargav’ın söyleminden yola çıkarak fikrimizi belirtecek olursak muhtemelen avlayacağımız Pokemon’ların yerine Stark / Lannister ailelerinden üyelerle ya da Ak gezenlerle karşılaşacağımızı düşünüyoruz. Siz ne dersiniz, GoT ve Pokemon GO birleşseydi, nasıl bir oyun ortaya çıkardı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0