Game of Thrones'un Sansa Stark'ından Açıklama: 8. Sezonda Katliama Hazır Olun!

32
5
2
2
1
Game of Thrones'un genç yıldızı Sophie Turner; Gold Derby ile yaptığı röportajda, dizinin final sezonunda fazlasıyla beklenmedik ölüm göreceğimizi itiraf etti.

Bildiğiniz üzere yüksek bütçesi ile günümüz dizi anlayışının çehresini değiştiren Game of Thrones, final sezonu olan 8. sezon için gerçekleştirilen çekimlerini tamamladı. Dizi bizlere ne yazık ki 2019 yılında sunulacak olsa da dizinin ünlü oyuncuları, çekilen sahnelere dair duygu ve düşüncelerini izleyiciler ile paylaşmaktan geri kalmıyor.

Dizinin baş karakterlerinden Sansa Stark’a hayat veren Sophie Turner da dizi ile ilgili heyecanını gizlemeyerek, açıklamada bulunan isimler arasına katıldı. Karakterinin gelişimi hakkında bilgi veren Turner, Sansa karakterinin artık gerçek kişiliğine kavuştuğunu ve o eski ürkek kızın yerine bir savaşçının geldiğini belirtti.

Final sezonunun, dizinin bitişine yakışır şekilde vahşi geçeceğini söyleyen genç oyuncu, birçok beklenmedik ölümün izleyicileri beklediğini, eğer önceki sezonlarda gerçekleşen ölümlerden etkilendiyseniz daha göreceğiniz çok şey olduğunu, üstü kapalı bir şekilde ima etti. Sansa Stark’ın ölüp ölmeyeceğine dair bir ipucu vermeyen Turner, karakterinin gizemini korudu.

Nasıl bir sezonla karşılacağımızı henüz kestiremesek de bazı söylentiler dizinin bize yaşatacaklarını şimdiden hissettiriyor. İddialara göre dizi içerisinde geçen bir savaş sahnesi için Game of Thrones ekibi, tam 55 gece boyunca çekimlerine devam ederek adeta bir rekora imza atmış.

Kaynak : https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/game-of-thrones-season-8-sophie-turner-most-deaths-sansa-stark-finale-a8426256.html
32
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
32
5
2
2
1