Game of Thrones'un Spin Off Dizileri İptal Edildi

45
5
5
4
4
Game of Thrones'un en az kendi kadar merakla beklenen spin-off dizilerinden biri hariç hepsi iptal oldu.

Game of Thrones'un daha final sezonu yayınlanmadan birçok iddia ortaya atılmış durumdaydı. Ancak son gelen haberlere göre dizinin geçmişini anlatacak spin-off yapımlar iptal edildi. Son sezonu mart veya nisan aylarında yayınlanacak dizinin yan hikayeleri iptal oldu.

İşin aslı, yayınlanacak hangi dizinin iptal olduğu dahi muamma. 4 farklı yan hikayeden söz ediliyordu ama bunlardan 3'ü iptal edilmiş gibi duruyor. Muhtemelen sadece Targeryan'ların yan hikayesini görebileceğiz. Bunun dışındaki bütün yan hikayeler iptal oldu.

Anladığımız kadarıyla Game of Thrones efsanesinin sonu 2019'da gelecek. Spin-Off dizilerinin tamamı iptal edilse de şaşırmayın. Sanıyoruz ekip bununla ilgili ciddi bir şüphe içinde ve ana dizi bittikten sonra devam ettirmeme gibi bir fikirleri var.

Kaynak : https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-haberler/hbo-olum-sacti-game-of-thrones-hayranlarina-kotu-haber?utm_source=bundle&utm_medium=social&utm_campaign=hbo-olum-sacti-game-of-thrones-hayranlarina-kotu-haber&utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_sourc
45
5
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
45
5
5
4
4