Game of Thrones'un Yaratıcıları Sonunda Meşhur Kahve Bardağı Hakkında Yorum Yaptı

85
7
7
1
0
Dizinin final sezonunda yapılan bariz kahve bardağı hatası hakkında daha önce hiçbir yorumda bulunmayan David Benioff ve Daniel Brett Weiss, sonunda bardak hakkında bir iki cümle söyledi.

Son sezonunda “Bu neydi şimdi?” dedirten popüler dizi Game of Thrones’un çekimlerinde hatırlayacak olursanız büyük bir hata yapılmıştı. Dizinin son bölümündeki bir sahnede Daenerys’in önünde kahve bardağı unutuldu ve ne çekim sırasında ne de dizinin yapım kısmında kimse bu bardağı farketmedi.

Böyle hatalar film ve dizilerde elbette olur. Mesela Star Wars serisinin A New Hope filminde Stormtrooper’lardan birini canlandıran aktör kafasını kapıya vurmuştu. Bu tür hatalar insanların bir kısmını sinirlendirse de diğer kısmı işi goygoya vuruyor ve hatayı bir eğlence aracı haline getiriyor.

game of thrones bardak

Game of Thrones’un yaratıcıları David Beioff ve D.B. Weiss, dizinin son bölümünde meydana gelen hata hakkında sonunda bir açıklama yaptı. İki isim de hatalarını kabullendiklerini ve bu konuyu çok ciddiye almadıklarını belirten açıklamalarda bulundu. Benioff yaptığı açıklamada hatayı İran halısına benzeterek işi şakaya vurdu:

İran halıları gibi, halıyı yaparken ufak bir hata yapmak bir gelenektir. Çünkü yalnızca tanrı her şeyi mükemmel yapabilir. Dolayısıyla biz de aynı durumdayız.

game of thrones bardak

Weiss da bu şakayı devam ettirerek “Bu yüzden o kahve bardağını oraya koydum. Kusurluluğumuzun bilinçli bir belirteci.

İkili ilk başta durumu şakaya vursalar da sonra açıklamalarını daha ciddi hale soktular. Weiss ve Benioff, kahve bardağının orada bulunmasının bir hata olduğunu ve herkesin sahneyi çekmeye odaklandığını ve kimsenin masadaki bardağı farketmediğini söyledi.

game of thrones bardak

Daenerys ve Jon Snow’a o kadar konsantre olmuştuk ki gözümüzün önünde duran bardağı farketmedik. Bardağı ilk gördüğümde inanamadım, ancak daha sonra bir utanç kaynağı oldu. Nasıl oldu da sahnenin ortasında duran bir bardağı fark edemedik? Yine de, ne olursa olsun komik bir şey. Bu yalnızca bir hata ve şu anda bize komik geliyor.

Neyse ki bardak bir sonraki gösterimlerde gözükmemesi için kaldırıldı.

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/201909011076694144-game-of-thrones-creators-finally-comment-on-the-infamous-coffee-cup-goof/
85
7
7
1
0
Emoji İle Tepki Ver
85
7
7
1
0