GameStop'tan Büyük İddia: PlayStation 5, Bu Yıl İçerisinde Tanıtılacak

18
7
2
1
0
ABD’nin fiziksel oyun satışlarında zirvede bulunan ve ülkenin en büyük perakende fiziksel kopya oyun satıcısı konumunda bulunan GameStop, PlayStation 5 ve yeni Xbox’ın bu yılın sonlarında çıkacağını tahmin ediyor.

Oyun satıcıları için en önemli şeylerden bir tanesi müşterilerinin kullandıkları konsollar. Stoklarını ona göre düzenleyen ve yatırımlarını ona göre şekillendiren firmalar, PlayStation 5 ve yeni Xbox gibi oyunu değiştirebilecek konsollar için de hazırlık yapıyorlar. Haliyle de bu konsollar geldiğinde hazır olmak için tahminleme çalışmaları yürütüyorlar.

GameStop Finans Müdürü Rob Lloyd’a göre şu andaki konsollar için insanların talepleri gittikçe azalıyor çünkü insanlar yeni nesil konsolları beklemek istiyor. Lloyd’a göre yeni konsollar bu yıl içerisinde tanıtılacak.

Söylentilere göre yeni Xbox ilk olarak 11-14 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak ola E3 oyun fuarında karşımıza çıkacak. Sony şimdilik bu doğrulamamış bir bilgiye göre PlayStation 5 üzerinde çalışıyor. Bu cihazın da yakın gelecekte tanıtılması bekleniyor.

Daha önce PS5 ve yeni nesil Xbox için bazı bilgiler de sızdırılmıştı. Oyun firmalarının da yeni konsollar için oyunlar üzerinde çalıştıkları biliniyor. Özellikle son yıllarda gelişen teknolojiyle birlikte şu anda kullanılan konsollar artık limitlerine ulaşmış durumdalar.

Kaynak : https://sparkchronicles.com/the-largest-game-store-predicts-the-announcement-of-the-playstation-5-and-the-new-xbox-later-this-year/
18
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
7
2
1
0