Futbolcu Gareth Bale Uzaylılara Sardı: Gözlerimle Gördüm, Kanıtlar Her Yerde

94
12
3
3
2
Şu anda Tottenham Hotspur'da kiralık olarak forma giyen ünlü futbolcu Gareth Bale, uzaylılara olan inancıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bale, uzaylıların gerçek olduğunu, kanıtların her yerde olduğunu ve insanların yalnızca dönüp bu kanıtlara bakmaları gerektiğini söyledi.

Uzaylılara ve UFO'lara ilişkin son dönemde pek çok dikkat çekici haber gündemde. Özellikle ABD'de Pentagon tarafından doğrulanan bazı UFO görüntüleri sonrası bu konuda oldukça ilginç haberlerle karşılaşmaya başladık. Her ne kadar UFO görüntüleri hiçbir zaman doğrudan 'uzaylılarla' bağdaştırılmasa da pek çok insan bu konuda nihai karara varmış durumda; uzaylılar var, her yerdeler ve bizi ziyaret ediyorlar.

Düşüncesi bu yönde şekillenen isimlerden biri de Real Madrid'in ünlü futbolcu Gareth Bale. Bale, geçtiğimiz haftalarda uzaylıları kendi gözleriyle gördüğünü söyleyerek şaşırtıcı bir iddiada bulunmuştu. Bu konuda verdiği bir röportajda gelen soru üzerine konuşan Bale, iddiasını tekrarladı ve uzaylıların her yerde olduğunu söyledi.

ABD hükümetinin doğruladığı görüntüleri örnek verdi:

Gareth Bale

Bale, uzaylıların varlığına dair kanıtlara yönelik gelen soruya kanıtların her yerde olduğunu söyleyerek cevap verdi. Bale'e göre ABD hükümeti tarafından doğrulanan UFO görüntüleri uzaylıların varlığı için önemli bir kanıt. Ayrıca Bale, Netflix gibi platformlarda bu konuda bulunan içerikleri de birer kanıt olarak işaret etti.

Pentagon tarafından doğrulanan UFO görsellerine yönelik olarak yürütülen son incelemelerde bu görüntülerin dünya dışı yaşam formları ile ilişkili olabileceğine yönelik yeterli kanıt bulunmadığı ifade edilmişti. Aynı zamanda Bale'in de röportajında belirttiği üzere söz konusu UFO ve uzaylı kavramları olunca etrafta bolca sahte hikaye ve görüntü bulmak mümkün.

Tabii ki içinde bulunduğumuz çağda dünya dışında yaşam olduğuna, bizden başka zeki yaşam formları olduğuna ihtimal vermek çok da uç bir düşünce değil ancak henüz doğruluğu kanıtlanmayan görüntülere ve her biri birer prodüksiyon ürünü olan belgesellere bu konuda kanıt gözüyle bakmak da çok akıl kârı değil. Tabii ki Bale uzaylıları gözleriyle gördüğünü de söylüyor, bu yüzden sanırım onu bu düşüncesinden geri döndürmek çok da kolay olmayacak.

Kaynak : https://www.haberler.com/ufo-gordugunu-soyleyip-alay-konusu-olan-gareth-14211112-haberi/
94
12
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
94
12
3
3
2