Google’ın iOS İçin Yayınladığı Klavye Uygulaması Android’e de Geldi!

0
0
0
0
0
Google’ın iOS İçin Yayınladığı Klavye Uygulaması Android’e de Geldi!
Google’ın bu yılın başlarında yalnızca iOS platformu için yayınladığı klavye uygulaması Gboard, şimdilerde APK olarak Android için yayınlanmış durumda.

Eğer Android kullanıcısı iseniz ve yeni bir klavye uygulaması arıyorsanız, Google’ın bir zamanlar iOS için indirmeye sunduğu Gboard’ı tercih edebilirsiniz. Yakın zamanda Play Store’a gelecek olan -aslında daha önce gelmesi gerekiyormuş, bazı sebeplerden dolayı henüz yayınlanmamış- uygulamayı isterseniz şimdilik APK olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Klavye uygulamasında entegre bir arama işlevi, bir emoji arama aracı ve yeni kısa yollar dahil olmak üzere mevcut iOS’teki Gboard’daki önemli özellikler yer alıyor. 

Gboard, iOS’te sınırlı özelliklerle piyasaya sunulmuştu. Fakat şirket, uygulamayı bu sefer kendi işletim sistemi olan Android platformuna getireceği için uygulamanın daha fonksiyonel yapıda olması bekleniyor.

Gboard’ı APK olarak indirmek istiyorsanız şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz, ‘yok ben markete gelmesini bekleyeceğim’ diyorsanız da biraz daha beklemek zorundasınız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0