GDG DevFest İzmir '16 İçin Geri Sayım Başladı!

0
0
0
0
0
GDG İzmir ekibi tarafından düzenlenen GDG DevFest İzmir '16, geçen sene olduğu gibi bu sene de sağlam bir organizasyonla geliyor.

2014 yılından bu yana toplam 8 farklı etkinlikte boy gösteren GDG İzmir, yeni etkinliği ile bir kez daha teknoloji meraklıları ile uzmanları bir araya getirecek.

GDG DevFest Nedir?

DevFest, Google tarafından yazılım geliştiricilerini bir araya getirmek üzere her yıl düzenlenen bir konferans olan DevFest, 2011 itibariyle organizasyon konusda GDG’lere (Google Developers Group) bırakılmış ve Google her türlü desteği vererek organizasyon bünyesinde yer almaya devam etmiştir. 

DevFest sezonunun başlamasıyla birlikte dünyanın bir çok şehrinde GDG'ler tarafından 360'ın üzerinde DevFest düzenlenmekte. GDG Izmir ekibi tarafından düzenlenecek etkinlikte; alanlarında başarılı konuşmacılar, Code-lab, Workshop ve Hackathonlar ile katılımcılara farklı deneyimler yaşatmak hedeflenmektedir. Yapılmış ve yapılacak olan bu etkinlikler gönüllü toplulukların etkinlikleridir. Ortak amaç paylaşmak, tanışmak , öğrenmek, öğretmek, eğlenmek ve tabiki kod yazmak!

Etkinliğin organizasyonundan sorumlu olan Google Developers Group (GDG), özellikle geliştiricilere yönelik çalışmaları ve etkinliklerinde çevreye karşı gösterdikleri duyarlılıları ile ön plana çıkmakta.

İzmir'de düzenlenecek etkinlikte de konuşmacılara plaket yerinden TEMA Vakfı üzerinden fidan bağışında bulunan GDG'nin İzmir Urla Kavacık Hatıra Ormanı’nda toplam 150, Çanakkale İntepe Hatıra Ormanı’nda ise 60 fidanı bulunmakta.

GDG DevFest İzmir '16 Konuşmacıları

Barış Yesugey (Google)
Okan Alper (Linovi)
Mustafa Dalcı (Userspots)
Lemi Orhan Ergin (ACM)
Dilek Gencer (Linovi)
Ezgi Hacıhalil (Linovi)
Gökhan Boranalp (ZetaOps)
Semih Bozdemir (Monitise)
Hakan Özler (kodcu.com)
Erol Koftanoğlu (MilkLab34)

Etkinlik Nerede ve Ne Zaman?

GDG DevFest İzmir '16 etkinliği 27 Kasım Pazar günü saat 09:00 - 18.30 arasında, İzmir, Bornova'da bulunan Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik ile alakalı daha fazla detaylı bilgi almak için buradan etkinliğin internet sitesine ulaşabilirsiniz.

Eğer sizde bir teknoloji meraklısı iseniz ve her zaman deneyimleme fırsatı bulamadığınız teknolojileri tanımak, alanında uzman isimlerin konuşmalarını dinlemek, kısaca teknolojiye dair olan hevesinizini doruklara çıkarmak istiyorsanız bu önemli etkinliği kaçırmayın deriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0