GDG DevFest Izmir'19, 23 Kasım'da (Webtekno Takipçilerine Özel Çekiliş Var)

12
4
2
2
2
1200 katılımcısıyla 30 oturum ve 8 workshop'a ev sahipliği yapacak GDG DevFest Izmir'19, 23 Kasım'da gerçekleştirilecek. Etkinlik, alanında uzman pek çok isme ev sahipliği yapacak.

Google Developer Groups (GDG) ya da Türkçe adı ile Google Geliştirici Grupları; 100 ülkede, 555 şehirde aktif olarak görev yapan geliştirici topluluklarıdır. Ülkemizde İstanbul, Ankara, Eskişehir, Tekirdağ, Kütahya, Sivas, Konya, İzmir, Isparta, Düzce şehirlerinde toplulukları bulunan GDG, her yıl düzenli olarak yerel ve uluslararası çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

2014 yılında resmi olarak kurulan GDG İzmir, kurulduğu günden bu yana pek çok etkinlik gerçekleştirdi ve 23 Kasım Cumartesi günü GDG DevFest Izmir'19 ile bu etkinliklere bir yenisini daha ekleyecek. 1200’ün üzerinde katılımcının yer alacağı etkinlikte 5 paralel oturum ve toplamda da 30 oturum gerçekleştirilmesi planlanıyor.

gdg izmir

23 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek GDG DevFest Izmir'19 etkinliğine Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi ev sahipliği yapacak. 09:00 - 18:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte 30 oturumun yanı sıra 8 workshop düzenlenecek.

Mobil (Android/iOS) ve Web teknolojileri, yapay zeka, IoT, kullanıcı arayüzleri ve kullanıcı deneyimi konularının işleneceği etkinliğe İstanbul, İzmir ve çevre illerdeki teknokentlerden, diğer teknoloji firmalarından çalışanlar ve İzmir'deki tüm üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümleri katılım gösterecek. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için gdgizmir.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çekilişle belirlenecek 20 şanslı Webtekno takipçisi, bu önemli etkinliğe ücretsiz bir şekilde katılım gösterecek. 10 Kasım tarihinde gerçekleşecek çekilişe yalnızca ad, soyad, e-posta adresi ve cinsiyet bilgilerinizle katılım göstermek için buradaki formu doldurmanız yeterli olacak. Kazanan takipçilerimiz, e-posta adresleri üzerinden bilgilendirilecek.

12
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
2
2