Google Developers Group Gaziantep DevFest22, 4 Aralık’ta Katılımcılarını Bekliyor

2
2
0
0
0
Her yıl dünya genelinde binlerce etkinlik düzenleyen Google Developers Group’un yeni etkinliği Gaziantep DevFest22, 4 Aralık tarihinde birbirinden önemli konuklarla katılımcıları buluşturacak.

Google’ın geliştiricilere yönelik gönüllü topluluğu olan Google Developers Group, 119 ülke ve 736 ekip ile birlikte her yıl güncel Google teknoloji ve diğer teknolojilerin konuşulduğu, tartışıldığı ve çeşitli konuşmaların yapıldığı etkinlikler düzenliyor.

Bu yıl da yine Türkiye’nin dört bir yanında etkinlikler düzenleyen Google Developers Group, 4 Aralık tarihinde katılımcıları sektörün önemli isimleriyle birlikte Gaziantep’te buluşturuyor.

Pek çok önemli isim konuşmacı olarak katılacak

Etkinlikte girişimcilik, yapay zekâ, mobil uygulama geliştirme ve daha pek çok konuda konuşmalar düzenlenecek. Ayrıca etkinlikte Emirhan Güleç, Beyza Sunay Güler, Mustafa Kara ve daha pek çok önemli isim de bulunacak. Katılımcılarla konuşmacıları bir araya getirerek hem bilgilenmelerini hem de network kazanmalarını amaçlayan etkinliğin sertifikalı olduğunu da hatırlatalım.

Tamamen ücretsiz olan ve 4 Aralık Pazar günü saat 11:00’da Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi’nde gerçekleştirecek etkinliğe katılmak için burada bulunan formu doldurmanız yeterli.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0