Geç Bile Kalındı: Hayatımızın Efsanesi Nokia Resmen Geri Dönüyor!

1
0
0
0
0
Geç Bile Kalındı: Hayatımızın Efsanesi Nokia Resmen Geri Dönüyor!
Nokia firmasının son zamanlarda pek bir faaliyeti olmadığı gibi, adı ile piyasada unutulan dev isimler arasına girmişti. Neyse ki bu süreç artık mutlu bir son buluyor.

Bilidğimiz gibi Teknoloji devi Nokia, geçmişten günümüze en bilinen ve çağımızın popüler olan bir Telefon markasıydı ve piyasadaki amansız rekabetin artması sebebi ile Nokia’ın adı son zamanlarda iyice unutlumaya başlandığı gibi, eski Nokia severler olarak yenilik çıkartmalarını sabırsızlık içerisinde bekliyorduk. 

2017 yılında Barcelona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde bir konuşma yapacak olan Nokia’ın CEO'su Rajeev Suri, nihayet artık alınan resmi bir karar üzerine Nokia bu yılın sonunda yeni telefonlarını ve tabletlerini satışa çıkartacaklarını söyledi.



Bizleri ne gibi yenilikler beklediğini tam olarak bilemesekte, Nokia’ın çıkartacağı yeni telefon ve tabletlerin oldukça iyi olacağına dair söylentiler mevcut olduğu gibi, bizlerde geç bile kalındığını düşünerekten, piyasada bomba etkisi yaratacağını düşünüyor veya umuyoruz.  

Kaynak : http://www.gsmarena.com/microsoft_exec_confirms_new_nokia_phones_incoming-news-21142.php
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0