Geekbench Sonuçları Yeni MacBook Pro'nun Özelliklerini Ortaya Çıkardı

8
5
2
1
1
Yeni ortaya çıkan Geekbench sonuçları, Apple'ın merakla beklenen yeni dizüstü bilgisayarı MacBook Pro'nun teknik özelliklerini ortaya çıkardı.

Apple’ın fazla uzak olmayan bir tarihte güncellenmiş bir MacBook Pro ile karşımıza çıkacağını biliyoruz. Fakat söz konusu MacBook Pro’nun hangi özelliklere sahip olacağı bilinmiyor. Yeni ortaya çıkan Geekbench sonuçları, Apple’ın yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarının donanım özelliklerini gün yüzüne çıkarmış olabilir.

MacBookPro 15,2 olarak adlandırılan güncellenmiş model, Intel’in Core i7-8559U Coffee Lake işlemcisinden güç alıyor. 28W’a kadar güç tüketimine sahip olan bu dört çekirdekli işlemci, 2.7GHz baz frekans değerine sahip. Fakat turbo ile birlikte frekans hızı 4.5GHz’e kadar çıkabiliyor.

Intel’in ‘özellikler’ notuna göre Apple’ın yeni MacBook Pro modeli 8 MB L3 önbelleğe ve Iris Plus entegre grafiklere sahip olacak. Benchmark sonuçlarına göre Apple, LPDDR3 RAM kullanmaya devam edecek. Bu da yeni MacBook Pro’nun 32GB RAM yükseltmesi yerine 16GB RAM ile yoluna devam edeceğini gösteriyor.

İlginç bir şekilde yeni MacBook Pro, dün geliştiricilere yollanan Beta 5 güncellemesi ile aynı yapı numaralarına sahip macOS 10.13.6 build 17G2110 ile çalışıyor. Bu da Apple’ın yeni MacBook Pro’yu Mojave’den önce High Sierra ile tüketicilere sunabileceği anlamına geliyor. Yani yeni MacBook Pro ile Eylül sonunda tanışabiliriz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2018/07/03/geekbench-new-macbook-pro-2018/
8
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
5
2
1
1