Günümüzün Yeni Mesleği: Makine Öğrenimi Uzmanları Aranıyor

8
2
2
1
0
Yapay zekâya ait makinelerin anlatıldığı en havalı ve gösterişli filmlerin başında hiç şüphesiz ki Terminatör ve Matrix geliyor. Peki, hep filmlerde gördüğümüz bu olay gerçek hayatta uygulanabilir olsaydı ne olurdu? Bu soruya “2018 Makine Öğrenim Paketi” ile hızlı bir şekilde cevap bulabilirsiniz.

Makinelerin gittikçe hayatımıza daha fazla girmesi nedeniyle, makine öğrenim uzmanlığının yakın gelecekte en çok rağbet edilen iş kollarından olması çok güçlü bir ihtimal. Ne dersiniz? Sizce Skynet bu kez başarılı olacak mı?

Günümüzde yapay zekâ tekniklerinin en çok ihtiyaç duyulduğu nokta veri analizi konusunda ortaya çıkıyor. Bu durum size “Azınlık Raporu” filminde ki kadar fütürist gelmeyebilir fakat temelinde ikisi de aynı ilkelere dayanıyor. Ayrıca karmaşık finansal modeller oluşturmak gibi yeteneklerin son derece pazarlanabilir bir beceriler olduğu da düşünülürse yapay zekâları hiç hafife almamak doğru olur.

Burada bahsettiğimiz Makine Öğrenim Paketi, geniş çevrimiçi bir bilgi setinden oluşuyor. 6 adet e-kitap ve 12.5 saatlik eğitim içeren seti anlamak için temel olarak Python’da bulunan çeşitli kodlama tekniklerini öğreniyorsunuz. Günümüzde en çok kullanılan programlama dilleri arasında gelen Phyton, mutlaka cebinizde olması gereken bir yazılım dili.

Makine Eğitim Paketi’nin İçeriği

Bütün pakete baktığımız zaman fiyatının yaklaşık 850 dolar olduğunu görebiliyorsunuz. Ama dilerseniz farklı farklı paketlere tek tek de sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca bu sistemin bazı püf noktaları ve makul yönleri var. Öncelikle sadece 1$ ödeyip bir test gerçekleştirebiliyor ve vakit kaybetmeden içeriklere erişmeye başlıyorsunuz.

Makine eğitimine başladıktan sonra karşınıza çıkan analiz sorularını aşabilir ve doğru bir şekilde ilerlerseniz, eğitim paketi kazanıyor, level atlıyor ve ortalama paket fiyatlarının üstüne çıkarak bazı derslere ücretsiz sahip olabiliyorsunuz. Eğitimin detayları, oyun koşulları ve diğer bilgiler için burayı tıklayarak web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/machine-learning-pwyw-871974/
8
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
1
0