Gelmiş Geçmiş En İyi Kameraya Sahip Olacağı Söylenen Google Pixel 3’ten Yeni Haberler!

37
1
1
1
0
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL şu an akıllı telefon piyasasının en çok beklenen cihazlarından. Telefonla ilgili bilgiler o kadar nadir ve derinden geliyor ki heyecan adım adım yükselmeye devam ediyor.

Google Pixel 3 ve 3 XL'ı bekleyenler için kötü olmasını beklediğimiz sadece bir gelişme var: Fiyatı. Onun dışında telefonun şu ana dek sızdırılan dizaynı mükemmel, donanım özellikleri kusursuza yakın ve kamerası da şu ana dek yapılmış en iyi akıllı telefon kamerası olabilir.

Yeni haberlere göre Google, cihazlarında bir strateji değişikliğine giderek ekran boyutunu bir kuple daha yukarı çekti. Buna göre daha önce 5 inç olması planan Pixel 3'ün boyutu 5.3'e çekildi. Pixel 3 XL için de durum aynı: 6 inç olması beklenen cihaz, 6.3 inç olarak gelecek.

Elbette bu kararda, müşterilerin aklını çelmek isteyen Google'ın psikolojik bir gerekçesi yatıyor: Akıllı telefon piyasasının her alanda 'en büyük' telefonunu yapmak. Samsung Galaxy S9+'ın 6.2 inç boyutunda olduğu düşünülürse, bu karar hiç de şaşırtıcı değil.

Son olarak bir küçük dedikodudan daha söz edelim: Google'ın Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin yanında bir akıllı telefon çıkarma planı daha var. Eğer ki ekonomik olarak bu iki model sizi zorlayacaksa, Google'ın Pixel 3'ün orta segment bir modelini de planladığının duyumunu aldığımızı söyleyelim. Fakat diğer iki modelle birlikte duyurulacak mı, orası henüz belli değil.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2018/06/06/google-pixel-3-3xl-new-pixel-phone-best-camera-smartphone-upgrade-release-date/#41ddac406967
37
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
1
1
1
0