Marvel Tasarımcısı, Thanos'un Gençken Nasıl Göründüğünü Paylaştı

62
20
11
10
5
Hem ülkemizde hem de dünyada büyük ses getiren Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filminin kilit karakterlerinden olan Thanos’un genç halinin tasarımları ortaya çıktı.

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmleri Marvel Sinematik Evreni’nin pik noktasına ulaştığı filmlerdi ve her iki filmde de kilit noktada duran karakter Thanos’tu. Tüm evrendeki canlıların yarısını yok etmeyi planlayan Thanos’un genç halinin de tasarımları yapılmıştı.

Özellikle Avengers: Infinity War filminde kullanılmak için hazırlanan ancak daha sonra kullanmaktan vazgeçilen genç Thanos’un görselleri yayınlandı. Paylaşılan görsellerde Thanos’un çocukluğu, ergenliği, yetişkinliği ve son hali yer alıyor.

Genç Thanos

()

Marvel’ın konsept çalışmalarını hazırlayan Ryan Meinerding, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Thanos’un 13 yaş, 17 yaş, 22 yaş ve filmlerde de gördüğümüz son halinin tasarımlarını gösterdi.

Independent Turkish’te yer alan habere göre Meinerding, genç Thanos tasarımlarını gösterdiği paylaşımına “Thanos’un yaş gelişimi! Bunu filmde onun geçmişini daha fazla göstermeyi düşündüğümüz zaman yapmıştık” şeklinde not düştü.

Thanos’un hikâyesi

thanos

Avengers: Endgame’in yanı sıra Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War filmlerinin de yönetmenliğinde koltuğunda oturan Joe Russo, Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada, ilk başta Thanos’un hikâyesinin tüm film boyunca işlenecek şekilde tasarlandığını söylemişti.

Meinerding de bu hafta yaptığı bir açıklamada, filmde aslında Thanos’un doğumundan itibaren karakterin tüm geçmişini ele almayı planladıklarını söylemişti. Tasarımcı Meinerding, Marvel Sinematik Evreni’ndeki 18 filmin sanat departmanında görev aldı.

Avengers: Inifinity War ve Avengers: Endgame, ülkemizde toplamda 71 milyon TL gibi bir hasılat elde etmeyi başarmıştı. Infinity War, dünya genelinde 2 milyar dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarırken Avengers: Endgame ise 2,7 milyar dolar gibi bir gişe geliri elde etmeyi başarmıştı.

Peki, siz genç Thanos tasarımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Infinity War, daha çok Thanos etrafında şekillenen bir film olsa nasıl olurdu? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.independentturkish.com/node/97341/k%C3%BClt%C3%BCr/marvel-tasar%C4%B1mc%C4%B1s%C4%B1-%E2%80%9Cgen%C3%A7-thanos%E2%80%9Dun-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BCn%C3%BC-payla%C5%9Ft%C4%B1
62
20
11
10
5
Emoji İle Tepki Ver
62
20
11
10
5