Gerçek 3D Touch’ı Nokia Daha Önceden Yapmış: İşte Karşınızda Ekrana Dokunmadan İşlem Yapabilen Nokia McLaren!

0
0
0
0
0
Nokia’nın Microsoft’a satılmadan önce geliştirdiği prototipte ekrana dokunmanıza gerek kalmadan işlem yapabileceğiniz gerçek 3D touch bulunuyor!

Apple’ın ilk olarak yeni MacBook modelinde Force Touch olarak lanse ettiği, ardından iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile 3D Touch adını verdiği basınca duyarlı ekran teknolojisi kullanılmaya devam ederken Windows Central editörleri bu işin çok daha gelişmiş ve “Gerçek 3D Touch” olarak adlandırılan bir sistemin Nokia tarafından geliştirildiğini ortaya çıkardı.

Microsoft’a satılmadan önce Nokia’nın McLaren kod adıyla geliştirdiği 3D Touch teknolojisi basınca duyarlı ekranın aksine ekrana dokunmanıza bile gerek kalmadan çalışan bir sisteme sahip.

Windows Phone 8.1 arayüzü ile çalışan cihaz, 5.5 inç Full HD ekran, Snapdragon 800 çipset ve 2GB RAM ile donatılmış. 32GB da depolama kapasitesi olan cihazda Nokia 1020’de bulunan 20MP OIS, çift led flaş ve PureView Zeiss optiği bulunuyor. 2MP de ön kamerası olan Nokia McLaren’in Nokia’nın tekrar piyasaya dönmesiyle çıkıp çıkmayacağı ise belli değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0