Gerçek Sonsuz Ekranlı Lenovo Z5'in, Ön Kamerasının Nerede Olduğu Belli Oldu

67
20
11
9
2
Lenovo Z5 tasarımı ile son zamanların en çok konuşulan telefon modeli olmayı başardı. Ön kamera ve sensör için üst tarafta boşluk bulunmadığı için bu donanımlar, telefonun alt kısmında ince bir bölümde yer alacak.

Lenovo yeni amiral gemisiyle adeta piyasayı alt üst etmeye hazırlanıyor. Telefonun gerek tasarımı gerekse özellikleri oldukça dikkat çekmeyi başardı. Özellikle çentik tasarımını sevmeyenleri bir hayli mutlu eden Lenovo, benzersiz bir ekran deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Tüm bunlar konuşulurken akıllardaki tek soru ön kamera ve sensörün nerede olacağı konusuydu.

%95'lik bir ekran gövde oranı sunmaya hazırlanan Lenovo Z5'in üst kısmında kamera ve sensör çentiği olmaması nedeniyle bu donanımları nerede konumlandıracağı merak edilmekteydi. Sızdırılan bir tanıtım görseline göre telefonun alt kısmında yer alan çok ince bir boşlukta ön kamera ve sensör yer alacak.

Daha önce açıklanan özelliklere göre, telefonun sınırları zorlayarak tam 4TB dahili depolama alanı sunacağı iddia edilmişti. Arka tarafında yapay zekalı çift kameraya sahip olan cihazın, 45 gün bekleme süresi ve pil göstergesi sıfırı gösterdikten sonra dahi 30 dakika konuşma süresi sunacağı söylenmekte.

Eğer ki Lenovo, tasarım ve donanım anlamında vadettiklerini sunmayı başarırsa büyük bir işe imza atmış olacak. Şirket, telefonun fiyatı ile de kullanıcıyı mutlu edebilirse Lenovo'un bu yaza damgasını vuracağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/renders_of_the_lenovo_z5_show_the_frontfacing_camera_and_sensors_on_the_chin-news-31409.php
67
20
11
9
2
Emoji İle Tepki Ver
67
20
11
9
2