Gerilimin Dibine Vuracağınız The Purge Dizisinden İlk Fragman Geldi

32
6
5
3
1
4 Eylül'de yayın hayatına başlayacak olan The Purge dizisinden ilk fragman geldi. Fragman dizinin, film serisinden sonra diziye soru işaretiyle bakan hayranların beklentilerini karşılayacağını gösteriyor.

İlki 2013 yılında vizyona giren ve sonuncusu 4 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek olan popüler film serisi Purge’ün (Arınma Gecesi) 10 bölümlük bir dizi olarak televizyona uyarlandığı The Purge’den ilk fragman geldi.

Başroller Gabriel Chavarria ve Jessica Garza’ya Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif ve Reed Diamond’ın eşlik ettiği dizinin yönetmen koltuğunda Anthony Hemingway yer alacak.

Dizi, film serisinin aksine pek çok flashback içerecek. Ayrıca filmin ana temasını oluşturan Arınma Yasası’nın yılın geri kalan 364 gününde Amerika’yı nasıl etkilediği de dizide açık bir şekilde görülebilecek.

Dizide Miguel (Gabriel Chavarria), kız kardeşi Penelope’den (Jessica Garza) haber aldıktan sonra yaşadıkları kasabaya geliyor ve büyük kaosun ortasında ailesini arınma gecesi sona erene kadar korumaya çalışıyor.

Seyircileri tıpkı film serisinde olduğu gibi büyük bir kaos ve gerilimin içine sürükleyecek olan The Purge’ün ilk bölümü 4 Eylül’de yayınlanacak. Dizinin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/28/the-purge-new-tv-series-trailer-shows-maniacs-celebrating-10-years-of-purging
32
6
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
32
6
5
3
1