Ghost of Tsushima'nın 2020'nin İlk Yarısında Çıkacağı İddia Edildi

11
1
1
0
0
PlayStation 4'e özel üretilecek oyunların ne zaman piyasaya çıkacakları hakkında söylentiler çıkmaya devam ediyor. Bu söylentilere maruz kalan oyunlardan biri olan Ghost of Tsushima için ortaya atılan yeni bir iddiaya göre oyun 2020 başlarında piyasaya sürülecek.

Sucker Punch ve Sony Interactive Entertainment'ın yakında çıkması beklenen PlayStation 4 özel oyunu Ghost of Tsushima, 2020'nin ilk yarısında piyasaya sürülecek. Piyasaya sürülmesi için oldukça kısa bir süre kalan üç özel PlayStation 4 oyunu Death Stranding, The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima arasından Sucker Punch’ın samuray oyunu hakkında diğer oyunlara göre daha az bilgiye sahibiz.

Death Stranding’in 8 Kasım'da yayımlanacağını biliyoruz. The Last of Us Part II hakkında da çok fazla bilgiye sahip olmasak da geçen ay hareket yakalama işlemlerinin tamamlandığını söyleyebiliriz. Bu durum göz önüne alındığında 2019 sonları veya 2020 başlarında oyunun çıkma ihtimalinin olduğu düşünülüyor.

Ghost of Tsushima hakkında fazla bir şey görmedik ve yakın zamanda piyasaya çıkacağına işaret eden bir gelime yaşanmadı. Oyunun 2020 sonlarında PlayStation için iki nesil arası bir sürüm olarak çıkması da tahminler arasında. Kotaku çalışanı Jason Schreier’a göre oyun, 2020’nin ilk yarısında The Last of Us Part II ile birlikte geliyor.

Kotaku yazarının iddiası, 2020'nin ilk yarısında birçok büyük oyunun birlikte piyasaya sürülmesine biraz şüpheci yaklaşan bir Twitter kullanıcısı ile konuşması sırasında geldi.

Tsushima'nın hayaleti PS4 ve muhtemelen PS5 için de geliştiriliyor. Bir süredir Ghost of Tsushima’nın Ağustos ayının sonuyla PS5'in sonbaharda piyasaya sürülmesi arasında bir yerde piyasaya çıkacağı da söyleniyor ancak güvenilir kaynaklara sahip olduğu düşünülen Jason Schreier’ın iddiası, kesin olmasa da gerçekleşecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/06/01/ghost-of-tsushima-release-date-ps4-2020/
11
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
0
0