Ghost Rider Agents of S.H.I.E.L.D.'e Geliyor!

1
1
0
0
0
Ghost Rider Agents of S.H.I.E.L.D.'e Geliyor!
Ghost Rider bir kez daha Marvel evrenine adım atmaya hazırlanıyor.

Sinema sektöründe son yıllara damgasını vuran ve artık iyice sektörü eline alan Marvel, yavaş yavaş benzer şeyi televizyonda da yapıyor. İlk olarak sinematik evreni ile paralel giden Agents of S.H.I.E.L.D.'ı izleyicilere sunan Marvel, ardından Netflix ortaklığı ile adeta level atlamış, muhteşem Daredevil ve Jessica Jones dizileri ile televizyonda da ne denli iddialı olduğunu göstermişti.

SDCC 2016 etkinliği kapsamında dün resmen şov yapan Marvel-Netflix ikilisi Iron Fist, Luke Cage ve bu karakterlerini birleştireceği Defenders dizilerinin de tanıtım videolarını sunmuştu. Ancak Marvel'ın bombaları henüz bitmemiş. Zira Marvel, dördüncü sezonuna hazırlanan Agents of S.H.I.E.L.D. için de güzel bir bombaya sahipmiş; Ghost Rider.

Eylül ayında dördüncü sezonu başlayacak olan Agents of S.H.I.E.L.D., True Detective ve Matador dizilerinden de tanıdığımız Gabriel Luna'yı Ghost Rider olarak kadrosuna kattı. Yani bir nevi Ghost Rider da Marvel evrenine adım atmış oldu. Bu arada Gabriel Luna, ikinci Ghost Rider'ı, yani Robbie Reyes'i canlandıracak. Nicholas Cage'in zamanında beyaz perdede canlandırdığı Ghost Rider, Johnny Blaze idi. Reyes ise bir nevi Blaze'den bayrağı devralan isim diyebiliriz.

Reyes'in Blaze'e göre en önemli farkı ise motorsiklet yerine araba kullanıyor oluşu (araba dediysek de böyle eski 'Amerikan Kası' arabalardan).

Kaynak : http://marvel.com/news/tv/26497/sdcc_2016_gabriel_luna_joins_marvels_agents_of_shield_as_ghost_rider
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0