Ghostbusters 3, Yakında Orijinal Kadrosuyla Çekimlere Başlayacak

18
2
1
0
0
Hayalet Avcıları olarak bildiğimiz Ghostbusters serisinin üçüncü filmi 2020 yılında beyaz perdeye geliyor. Filmin çekimlerine beş hafta içinde başlanacak.

Ghostbusters'ın yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman, cumartesi günü Ghostbusters Fan Fest'te, babasının 1984'te oluşturulmasına yardım ettiği 2020’de çıkacak devam filmi hakkında konuştu. Filmin ilk fragmanı Ocak ayında yayınlandı. Ancak çekimlerin başlamasına biraz daha süre var gibi görünüyor.

Jason Reitman, 2020 Ghostbuters devam filminin çekimlerine her şey planlandığı gibi giderse beş hafta içinde başlanacağını açıkladı. Filmin hikayesi, başlangıçta 12 yaşında bir kızın etrafında dönüyordu. Fakat o zamandan beri, fikir büyüdü ve bir aile konu alınacak.

Bu aile dünyaya nasıl uyum sağladığı sorulduğunda Reitman, “Onların bağlantısını bilmiyorsunuz ve onlar da bağlantılarını bilmiyorlar.” şeklinde açıklama yaptı.

Filmde, filme öncülük etmek üzere iki erkek ve iki kız olmak üzere dört gence yer verildiği bildirildi.

Orijinal filmin kadrosundan Sigourney Weaver, bir röportajında filmde eski rol arkadaşları Bill Murray ve Dan Aykroyd’la birlikte olacağını doğruladı. Sony, henüz açıklamalar konusunda yorum yapmadı.

Ghostbusters’ın üçüncü devam filmi 10 Temmuz 2020’de beyaz perdeye geliyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/ghostbusters-3-to-begin-shooting-soon-original-cas/1100-6467512/
18
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
0
0