Ghostbusters: The Video Game Remastered'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

8
2
1
1
0
Ghostbusters: The Video Game Remastered'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
İlk olarak 1984 yılında Ivan Reitman yönetmenliğinde beyaz perdeye aktarılan Ghostbusters’ın senaryosunu Dan Aykroyd ve Harold Ramis kaleme almış ve filmde Bill Murray, Sigourney Weaver, Eanie Hudson gibi yıldız isimler oynamıştı. Bu kült yapım, 2009 yılında üç farklı platform için oyun dünyasına aktarılmış ve oldukça da beğenilmişti. 10 yıl aradan sonra bu oyunun "remastered"ı geliyor.

Ghostbusters: The Video Game Remastered, 2009 yılında çıkan aksiyon macera türündeki büyük bütçeli Ghostbusters oyunundan sonra yeniden canlandırılıyor. Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkacak olan yeni oyun, 4 Ekim 2019 tarihinde oyunculara sunulacak.

Oyunun ilk fragmanı da yaklaşık 2 ay önce PS resmi YouTube hesabından yayınlanmıştı. Ayrıca çok kısa bir süre önce 30 saniyelik bir oynanış videosu da IGN tarafından YouTube’a yüklendi. Oynanış videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

2009 yılında çıkan Gostbusters: The Video Game, hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan geçer not almayı başarmıştı. Oyun, ayrıca orijinal Ghostbusters ekibi oyuncuları olan Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson ve Bill Murray’i de bünyesinde bulunduruyordu. Aykroyd ve Ramis, Atari tarafından yayınlanan oyunun senaryosunun yazımına da yardımcı olmuştu. Oyunun geliştirici ise Terminal Reality (BloodRayne) idi.

PC, PlayStation 2 ve Xbox 360 platformlarına çıkan ilk oyun, IGN’den 7,6/10 almıştı. Oyunun Metacritic’teki eleştirmen puanı 78, oyuncu puanıysa 7,9 olarak gerçekleşmişti.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/01/ghostbusters-the-video-game-remastered-release-date-announced
8
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
1
0