Gmail, G Suite Kullanıcıları İçin Artık Çok Daha İşlevsel Özelliklere Sahip

12
1
0
0
0
Google, G Suite kullanıcıları için Gmail'in Android ve web sürümünü yeniledi. Bu yenileme, Gmail uygulamasını çok daha işlevsel entegrasyonlara sahip olan bir uygulama haline getirdi. Google'a göre yeni Gmail, kullanıcılara daha iyi bir iş yeri yaratacak.

ABD merkezli teknoloji devi Google, bir süredir Gmail hizmeti üzerine çeşitli çalışmalar sürdürüyor. Şirket, bu çalışmalar kapsamında günlük Gmail kullanıcılarına bazı yenilikleri zaten sunmuştu. Yaşanan son gelişmeler, Google'ın kurumsal müşterilerinin de bundan sonra çok daha farklı bir Gmail deneyimi yaşayacaklarını gösteriyor. 

Google'ın temel amacı, Gmail'i sadece bir e-posta uygulaması olarak sunmak değil. Şirket, çeşitli entegrasyon çalışmaları ile bu uygulamanın daha işlevsel hale gelmesini sağlamaya çalışıyor. Yapılan son açıklamalar da G Suite kullanıcılarının bu entegrasyonları deneyimlemeye başlayacaklarını gösteriyor. Gmail, G Suite kullanıcıları için artık sadece e-postadan çok daha fazlasının yapılmasını sağlıyor.

Google Gmail

G Suite üzerinden Gmail artık, Android ve webdeki deneyimi daha da bütünleştiriyor. Örneğin kullanıcılar, Google'ın Chat ve Meet gibi uygulamalarını artık bir arada rahatlıkla kullanabiliyorlar. Ayrıca çeşitli üçüncü taraf uygulamalara da artık Gmail üzerinden erişilebiliyor. Google bu sayede, G Suite kullanıcılarının çalışmalarına daha iyi odaklanabileceğine inanıyor.

Google tarafından yapılan açıklamalara göre Gmail, artık dört unsuru hem Android hem de internet sürümünde içeriyor. Bu unsurlar, e-posta hizmeti, doğrudan mesaj gönderme imkanı sunan sohbet hizmeti, grupların oluşturulup buralarda iletişimin kurulabildiği odalar hizmeti ve toplantılar düzenlenebilen Meet. Tüm bunlara ek olarak artık kullanıcılar, Gmail'den ayrılmadan bir belge açıp, bu belgeyi tüm ekibiyle birlikte düzenleyebilecekler

Google Gmail

Google, kurumsal müşterileri için çeşitli entegrasyon özellikleri kazanan Gmail'le ilgili fazla iddialı açıklamalarda bulundu. Google yetkililerine göre yenilenen Gmail, kurumsal müşterilere daha iyi bir iş yeri yaratacakmış. Müşteriler, Gmail'i kullanarak temel özellikleri artık daha aktif bir şekilde kullanmanın yanı sıra çalışma arkadaşlarıyla birlikte çok daha iyi işler yapabilecek.

Bu arada Google, kurumsal müşterilerine sunduğu Gmail hizmeti için bazı ufak araçlar da duyurdu. Bu araçlar, odaların sabitlenmesi, görevlerin ne durumda olduğunun kontrol edilmesi, e-posta ile sohbet sonuçları arasında geçiş yapabilme ve rahatsız etme gibi özelliklerin kullanılmasını sağlıyor. Görünüşe göre Google, müşterilerin sadece bilgisayar başında bile bir ton işi halletmesini kolaylaştıracak.

Kaynak : https://www.ivlogyt.com/google-rolling-out-workspace-to-gmail-on-android-and-web/
12
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
1
0
0
0