Gmail İçin Gfycat Eklentisi, Yazışmaları Daha Eğlenceli Hale Getiriyor

5
2
1
0
0
E-posta uygulamaları arasında en çok kullanılan hizmetlerden birisi olan GMail, Gfycat eklentisi ile birlikte çok sayıda GIF'i yazışmalarınıza eklemenizi ve eğlenceli cevaplar göndermenizi sağlıyor.

Gfycat tarafından yeni gelen bir eklenti ile birlikte artık e-posta yazışmaları daha keyifli bir hale gelecek. G Suite Marketplace üzerinden yüklenen Gfycat eklentisi oldukça kolay bir kullanıma sahip. Bir e-posta sohbeti esnasında GIF ile yanıt vermek istediğinizde sağ taraftaki kenar çubuğunda bulunan Gfycat düğmesini tıklıyorsunuz ve GIF seçebiliyorsunuz. Ayrıca GIF'i seçtikten sonra cevapla düğmesine basmanıza da gerek kalmıyor.

Bazı GIF’ler cümlelerden daha büyük anlamlar taşımasıyla bilinirler fakat bunun için biraz fazla sayıda GIF’e ihtiyacınız olabilir. Bu açıdan Gfycat eklentisi biraz eksik kalmış çünkü tek bir e-postaya birden fazla GIF ekleyemiyorsunuz ve yeni mesajlar oluşturma konusunda yeteri kadar pratik durmuyor.

Gfycat eklentisini üçüncü taraf geliştiricilerinde uygulama ekleyebildikleri G Suite Marketplace üzerinden yüklemek için Gmail’den gelen kutusunu açıp sırasıyla: Ayarlar>Eklentiler>Eklentileri Al yolunu izlemeniz ve arama çubuğuna Gfycat yazmanız gerekiyor. Ardından eklentiyi yükleyerek sağ tarafa eklenen Gfycat düğmesini yazışmalar esnasında tıklayarak kullanabilirsiniz.

5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0