Go Pro’ya Hem Fiyat Hem Kalite Anlamında Alternatif 4 Aksiyon Kamerası

1
1
0
0
0
Go Pro yerine alınabilecek daha bütçe dostu ve kaliteli aksiyon kameralarını listeliyoruz!

Aksiyon kamerası denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri Go Pro olabilir ancak Go Pro ürünleri özelliklerine kıyasla fiyatlarına baktığımızda birçok kişinin bütçesine göre cihazlar değil.

Biz de bu yazımızda kaliteli ve yüksek çözünürlükte video kaydı yapabilen ama uygun fiyatlı aksiyon kamerası arayanlar için Go Pro'ya alternatif olabilecek dört kaliteli ve uygun fiyatlı aksiyon kamerasını listeledik!

SooCoo S60 Wifi Su Altı Dalış Aksiyon Kamerası

Fiyat performans konusunda en iddialı aksiyon kameralarından biri olan SooCoo S60, tatillerdeki en iyi dostunuz olabilir. Su altı dalışlarını hedefleyen tasarımı sayesinde sadece havuzda değil, aynı zamanda denizde hatta okyanusta bile 60 metre derinliğe kadar dayanabilen aksiyon kamerası tam anlamıyla su altında başarılı çekimler vaat ederken toza karşı da dayanıklılık gösteriyor.

720p (HD) çekim yapabilen SooCoo S60 aynı zamanda mobil uygulaması sayesinde iOS ve Android cihazlar üzerinden de kontrol edilebiliyor. Şu anda 249TL fiyatıyla SooCoo S60'ı bu bağlantıya giderek satın alabilirsiniz.

Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası

Özellikle tasarımı ve hafif yapısıyla dikkat çeken Xiaomi Yi, aksiyon kameraları arasında fiyat performans noktasında en başarılılarından bir tanesi. 1080p (Full HD) çözünürlükte 60fps video kaydıyla oldukça kaliteli görüntüler elde edebileceğiniz Xiaomi Yi, 155 derecelik geniş açılı çekimler yapabiliyor.

3 boyutlu gürültü azaltma desteği ve Yi Action uygulamasıyla birlikte hem iOS hem de Android cihazlardan kontrol edilebilen Xiaomi Yi; sunduğu özelliklerle sadece aksiyon delileri için değil aynı zamanda YouTube'da vlog çekmek için hafif ve taşınabilir kamera arayanlara da bire bir.

Xiaomi Yi aksiyon kamerasını 345TL fiyat etiketiyle bu bağlantıya giderek satın alabilirsiniz.

SJCAM M10 WiFi Aksiyon Kamerası

Aksiyon kamerası konusunda fiyat - performans canavarı ürünleriyle tanınan SJCAM tarafından üretilen SJCAM M10, kutu içeriğindeki su kabı sayesinde 30 metreye kadar suyun altında kullanılabiliyor ve başarılı aksiyon kamerası 1080p (Full HD) video kaydı yapabiliyor.

SJCAM Zone uygulaması üzerinden iOS ve Android telefonlarınızdan da kontrol edebildiğiniz SJCAM M10'u 259TL'lik fiyat etiketiyle bu bağlantıya giderek satın alabilirsiniz.

SJCAM M20 Aksiyon Kamerası

Uygun fiyatına rağmen 2K çözünürlüklü video kaydı yapabilen SJCAM M20, aynı zamanda Gyro özelliği sayesinde sarsıntılara karşı da dayanıklılık göstererek başarılı görüntüler çekebilmenize olanak sağlıyor. Slow-Motion çekim desteği sayesinde en aksiyon dolu sahnelerinizi yavaş çekimle daha detaylı kaydedebileceğiniz SJCAM M20 özel kılıfı sayesinde 30 metreye kadar derinlikte kullanılabiliyor. 415TL'lik fiyat etiketine sahip SJCAM M20'yi buraya giderek satın alabilirsiniz.

Ek olarak Teknostore'da satışta olan tüm aksiyon kameralarına buradan ulaşabilir, hemen aşağıdan Webtekno olarak 3 uygun fiyatlı aksiyon kamerasını tanıttığımız videomuzu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0