Windows 10 Pro'ya Sadece 12 Dolar Karşılığında Sahip Olabilirsiniz

175
31
13
6
6
Goodoffer24, lisanslı ürün almak için yüzlerce TL vermek istemeyenlere onlarca yazılım ve oyunun ürün anahtarını uygun fiyata hızlı ve güvenli bir şekilde satın alma fırsatı sunuyor.

Özellikle dolar ve euro kurunun da etkisi ile ülkemizde dijital ürünlerin fiyatları oldukça artmış durumda. Böyle bir ortamda lisanslı bir ürün satın almak çok da kolay değil. Neyse ki bazı çevrimiçi alışveriş siteleri, yazılımları ve oyunları tam sürümleri ile kullanabileceğiniz ürün anahtarları satarak kullanıcıları büyük bir mali yükten kurtarıyor.

Nispeten yeni bir site olan Goodoffer24 de çeşitli yazılım ve oyunların ürün anahtarlarını uygun fiyatlara tüketiciler ile buluşturuyor. Yeni bir site olmasına rağmen etkileyici bir altyapıya sahip olan şirket, diğer yazılım ve ürün anahtarı sağlayan dev şirketler gibi Asya’nın parlayan yıldızı Hong Kong’da kuruldu.

Yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı Goodoffer24’ün tamamen yasal bir site olduğu konusunda gönlünüzü ferah tutabilirsiniz. Ayrıca ürün anahtarı pazarını inceleyen allkeyshop.com da Goodoffer24’ü güvenilir bir oyun ürün anahtarı sağlayıcısı olarak işaretlemiş durumda. G2A, Kinguin, cdkeys.com ve diğer ürün anahtarı sağlayıcı platformlardaki neredeyse tüm ürünlere Goodoffer24 üzerinden uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Eğer Goodoffer24’ün güvenli ve hızlı hizmetinden faydalanmak isterseniz webtekno15 promosyon kodunu kullanarak aşağıdaki ürünlere %15 indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Yukarıda belirtilen ürünlerin tamamı Microsoft yazılımı olsa da Goodoffer24’te bundan çok daha fazlasını bulabilirsiniz. En popüler oyunlar, en güncel yazılımlar için Goodoffer24’ü tercih edebilir, ürün anahtarlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde elde edebilirsiniz. Goodoffer24’te aldığınız ürünler, ödeme işlemi gerçekleşir gerçekleşmez e-posta yolu ile tarafınıza iletilir. Böylece beklemek gibi bir sorun asla yaşamazsınız.

Goodoffer24’te Alışveriş Nasıl Yapılır?

Goodoffer24’te alışveriş yapmak, herhangi bir çevrimiçi alışveriş sitesinde alışveriş yapmak kadar kolaydır. Farkı ise çok daha güvenli ve hızlı olmasıdır. Yapmanız gereken ilk şey, satın alacağınız ürünü ‘add to cart’ butonuna tıklayarak alışveriş sepetinize atmak olacak. Ardından sağ alt kısımda bulunan ‘Apply Discount Code’ yazısına tıklayarak boş alana yukarıda belirtilen promosyon kodunu girebilirsiniz.

Alacağınız ürünü sepete attıktan sonra ‘proceed the checkout’ (Ödeme İşlemine Devam Et) butonuna tıklayarak ödeme yönteminizi seçebilirsiniz. Goodoffer24, PayPal, JCB, Visa, MasterCard ve paysafecard gibi popüler ödeme yöntemlerinin tamamını desteklemektedir. Ödeme yönteminizi belirledikten sonra tek yapmanız gereken gerekli bilgileri girmek ve alışverişi onaylamak. Satın aldığınız ürün, e-posta ile en kısa sürede tarafınıza iletilecektir.

Sonuçta çevrimiçi bir alışveriş gerçekleştiriyoruz ve herhangi bir olumsuzluk anında karşı taraf ile hızlı bir şekilde iletişime geçebilmek oldukça önemli. Goodoffer24’ün bu konuda müşterilerine tam güvence sağladığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Şirket, özellikle iş saatleri içinde müşterilerine oldukça hızlı geri dönüşlerde bulunuyor.

175
31
13
6
6
Emoji İle Tepki Ver
175
31
13
6
6