Google, 2019’a Yeni Bir Piksel Modeli ile Merhaba Demeye Hazırlanıyor!

8
5
2
0
0
Project Ara ile büyük bir işe imza atmak isteyen ancak hayal kırıklığı yaşayan Google, yeni bir Piksel modeli ile yaralarını sarmaya çalışıyor. 2019 yılı için çalışmaları hızlandıran teknoloji devinden cihazla ilgili haberler gelmeye başladı bile.

Google, gelen bilgilere göre 2019 yılı için Snapdragon 710 işlemciye sahip, orta segmente hitap eden yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmalara başladı. Daha önce gelen raporlarda bu çalışmanın doğrulandığı fakat gelecek olan bu yeni Piksel modelinin sadece Hindistan pazarına yönelik olduğu belirtilmişti.

Yeni telefonla ilgili ayrıntılı bilgi, cihazın çalışmalarına yeni başlandığından dolayı henüz tam olarak netleşmiş değil. Bazı haberlere göre ise Google yeni cihazın tasarımına 2019 yılının başlarında start verecek. Hal böyle olunca Ağustos ayında yeni bir Piksel modelinin tanıtılacağı söylentileri de ortaya çıkarak kafa karışıklığına neden oluyor. Kısacası gelen bazı bilgiler birbiriyle çelişiyor. En doğru verilere, ilerleyen zamanlarda gelecek olan sertifika, rapor, somut resimler ya da benzeri gözle görülür deliller ile ulaşabileceğiz. Şimdilik elimizde ki tek somut bilgi, telefonun üretimine 2019 yılının başlarında büyük oranda başlanacağı yönünde.

Tabi Piksel haberleri bunlarla da sınırlı değil. Daha önce 1.1 milyar dolar karşılığında Google’a dahil olan HTC ekibinin, yeni Piksel modellerini tasarlayacağına dair bazı sızıntılar ortalarda dolaşıyor. Kimilerine göre yeni Piksel modeli düz ve XL modeli ile birlikte gelecek ve ileri düzey olacak. Fakat elimizde ki mevcut yeni raporlar telefonun orta sınıfa hitap edeceği yönünde ilerliyor. Bakalım ilerleyen aylarda bizleri ne gibi sürprizler bekliyor. Sabredip göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/google_working_on_a_snapdragon_710powered_pixel_smartphone_for_early_2019-news-31450.php
8
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
2
0
0