2023'ün En İyi Android Uygulama ve Oyunları Açıklandı

54
15
5
5
4
Google, Play Store'daki en iyi uygulama ve oyunları belirledi. Honkai: Star Rail, iki kategoride birden ödül alan tek oyun oldu.

ABD merkezli teknoloji devi Google, Android ekosistemi için hazırladığı uygulama mağazası Google Play Store için yılın en iyi uygulama ve oyunlarını açıkladı. Gelin hep birlikte Android ekosistemi için yılın "en"lerine yakından bakalım.

Google Play Store'daki en iyi uygulamalar:

Yılın en iyi uygulaması: Imprint: Learn Visually

Imprint: Learn Visually

Imprint: Learn Visually, interaktif ortamda eğitimler almanızı sağlayan bir uygulama. Psikolojiden tarihe, teknolojiden işletme sektörüne kadar hemen her kategoride küçük küçük eğitimler paylaşılıyor. Bu eğitimlerin günlük birkaç dakika ayırarak tamamlanabilecek oluşu, uygulamayı etkileyici bir noktaya getiriyor.

Imprint: Learn Visually'ye buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer kategorilerde ödül alan mobil uygulamalar:

  • ChatGPT: OpenAI'ın yapay zekâ destekli sohbet botu, kullanıcı seçimleri kategorisinde yılın en iyisi seçildi.
  • Bumble For Friends: Meet IRL: Flört uygulaması olarak bilinen Bumble For Friends, eğlence kategorisinde en iyi uygulama seçildi.
  • Voidpet Garden: Mental Health: Google, kişisel gelişim kategorisinin en iyisinin Voidpet Garden: Mental Health olduğunu açıkladı. Uygulama, iç dünyanıza dair iç görüler oluşturmanıza yardımcı oluyor.
  • Character AI: AI-Powered Chat: Yapay zekâ kategorisinin en iyisi olarak seçilen Character AI: AI-Powered Chat, tıpkı ChatGPT gibi sohbet edebileceğiniz bir bot.
  • Artifact: Feed Your Curiosity: Google, günlük gelişmelerin takip edilmesi için kullanılabilecek en iyi uygulama olarak Artifact'i seçti. Platform, kısa bir süre önce Instagram'ın kurucuları tarafından hayata geçirilen bir projeydi.
  • Aware: Mindfulness & Wellbeing: "Gizli Mücevherler" kategorisindeki en iyi uygulama, Aware: Mindfulness & Wellbeing oldu. Bu uygulama, ruh sağlığına odaklanıyor ve bilimsel odaklı egzersizler ve rehberler sunuyor.
  • PAW Patrol Academy: Google, aileler için en iyi uygulamanın PAW Patrol Academy olduğunu açıkladı. Temelinde bir oyun olan PAW Patrol Academy, çocukların eğitimlerine odaklanıyor.

Google Play Store'daki en iyi oyunlar:

Yılın en iyi oyunu: Honkai: Star Rail

Honkai: Star Rail

Fantastik RPG oyunu Honkai: Star Rail, Google Play Store'da yılın en iyi oyunu seçildi. Google ayrıca bu oyuna en iyi hikâyeye sahip oyun unvanı da verdi. Aynı oyun, Apple tarafından da yılın en iyi iPhone oyunu seçildi. 

Honkai: Star Rail'a buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer kategorilerde ödül alan en iyi oyunlar:

  • Farlight 84: Farlight 84, yılın en iyi çok oyunculu oyunu seçildi. Oyun, PUBG: Mobile benzeri bir yapıya sahip.​
  • MONOPOLY GO!: İkonik bir oyun olan Monopoly, yılın en iyi günlük oyunu olarak ilan edildi.
  • Vampire Survivors: İki boyutlu platform oyunu Vampire Survivors, yılın en iyi bağımsız geliştirici oyunu seçildi.
  • Stumble Guys: Oyuncuların, birbirlerini düşürerek birinci olmaya çalıştıkları Stumble Guys, yılın en yenilikçi oyunu seçildi.
54
15
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
54
15
5
5
4