Google, Akıllı Klavyesini Mobil Mesajlaşma Uygulamalarına Taşıdı

18
5
4
3
2
Google, yeni projesi dahilinde Whatsapp ve Facebook Messenger gibi uygulamalarda akıllı yanıt özelliğini devreye sokacak.

Yapay zeka teknolojisini içinde bulunduğu her projeye bir şekilde dahil etmeye kararlı olan Google, yeni bir atılımın hazırlıklarını yapıyor. Google; Gboard adlı klavye uygulaması ile Facebook Messenger, Snapchat, Whatsapp, Wechat gibi mesajlaşma programları ile yapay zekayı birleştirmeyi amaç ediniyor.

Karşı taraftan gelen mesajın içeriğine göre akıllı yanıt verecek olan yapay zeka, tek bir dokunuş ile gereken cevabı karşı tarafa iletebilecek. Projenin, etkileyicilik anlamında Google’ın diğer projeleri yarışması güç olsa da pratiklik anlamında işlevsel bir yenilik getireceğini kabul etmek gerekiyor.

Geçmiş dönemde Gmail gibi Google ürünlerinde aktif olan bu projenin, Gboard için optimize edilmesi, mobil anlamda ve yapay zeka anlamında birçok yeniliğin kapısını açabilir. Google'ın mobil sektörde daha ne gibi yansımalarla boy göstereceğini biz kullanıcılara zaman gösterecek.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/gboard-smart-replies-whatsapp-facebook-allo-snapchat/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
18
5
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
18
5
4
3
2