Google, Android'in Resmi Sayfasından Kaldırılan "Tabletler" Bölümüyle İlgili Açıklama Yaptı

15
9
5
4
2
Google, Android'in Resmi Sayfasından Kaldırılan "Tabletler" Bölümüyle İlgili Açıklama Yaptı
Google, geçtiğimiz günlerde android.com'daki tabletler bölümünü bir anda kullanımdan kaldırdı. Bu da akıllara "Google Nexus tabletleri artık üretilmeyecek mi?" sorusunu getirdi. Google, bu konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Önceki günlerde tabletler bölümünün android.com'dan kaldırıldığını sizlerle paylaşmıştık. Bu durum, akıllara büyük bir soru işareti getirdi. Hiroshi Lockheimer ise bu soru işaretlerini gidermek adına dün bir tweet attı. Lockheimer'ın tweet'ine göre bu durum, bir hatadan kaynaklı. Google'ın kıdemli başkan yardımcısı Lockheimer'ın Twitter'da paylaştığı tweet'i aşağıdan okuyabilirsiniz.

"Ne yazık ki siteyi güncellerken bir hata ile karşılaştık. Tabletler kısmı şimdi geri döndü. Karışıklık için özür dileriz!"

Fakat birçok insan bu karışıklığın başka bir şeyden kaynaklandığını düşünüyor. Çünkü tabletler kısmı geri dönmesine rağmen çok az sayıda çeşit bulunuyor ve sitede bulunan 3 tablet de oldukça eski. Android Police adlı web sitesinden Artem Russakovskii de bu konuya şöyle bir tweetle karşılık verdi: 

"Burada yalnızca üç tablet bulunuyor: 'Shield K1, Tab S2, Z4 Tablet'. Ayrıca bunlar oldukça eski." 

Android.com'da bazı aksaklıklar var, ancak bunların neden kaynaklandığını tahmin etmek oldukça zor. Bununla birlikte Google'ın tablet üretiminden vazgeçmediğini ve tabletler kısmının çeşitli sorunlar yüzünden kalkmış olduğunu anladık. İleriki günlerde bu sorun muhtemelen komple çözülmüş olacaktır.

Kaynak : https://betanews.com/2018/06/03/android-tablets-return/
15
9
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
15
9
5
4
2