Google, Apple'ı Kendi Silahıyla Vurup iPhone Kullanıcılarını Pixel'e Çekecek!

0
0
0
0
0
Google, Apple'ı Kendi Silahıyla Vurup iPhone Kullanıcılarını Pixel'e Çekecek!
Google, Apple'ın geçmişteki çabalarından ilham alarak iPhone kullanıcılarını Pixel'e çekmek için bir kılavuz yayınladı.

Google, Pixel telefonlarıyla yalnızca Samsung'un ürünlerine değil, iPhone’lara da ciddi bir alternatif olmaya niyeti olduğunu açıkça belli etti. Apple’ın Android kullanıcılarının iPhone’a geçmeleri için hazırladığı kılavuza benzer bir sistem geliştiren Google, madeby.google.com üzerinden iPhone kullanıcılarının Pixel’e nasıl bağlanacağını gösterdiği bir talimat çizelgesi yayınladı.

Google’ın talimatlarına göre en az iOS 8 yüklü olması gereken iPhone'u ya da iPad'i ile kullanıcılar, Quick Switcher adındaki adaptörü kullanarak Pixel’e bağlanabilecekler. Bu işlemden önce iMessage’ın kapatılması gerektiğini belirten Google, Apple’ın kayıtları silmek için kullandığı aracına bağlanıyor. Bu sayede gönderilen metinlerin silinmesinin de önüne geçiliyor. Sonrasında Google hesabınızla oturum açıp istediğiniz verileri yeni telefonunuza (Pixel’e) aktarmaya başlıyorsunuz.

Buradan Google’ın, farklı cihazlar kullanan kişileri yeni telefonlarına geçiş yapmalarını sağlama konusunda baya istekli olduğunu görebiliyoruz. İsimleriyle özdeşleşen Nexus’u da arka plana atmalarından sonra Google’ın işinin kolay olduğunu söylemek zor. Bakalım şirketin bu stratejisi işe yarayacak mı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0