Google ARCore, Destek Verdiği Cihazların Arasına Henüz Çıkmamış Moto One Vision’ı da Ekledi

1
1
1
1
0
ARCore uygulamasını destekleyen cihazlarının sayısını hızla artıran Google, beş adet yeni cihazı desteklenen cihazlar listesine ekledi

Büyük markaların çıkardığı yeni telefonların çoğu, Google’ın ARCore uygulamalarını destekleyecek kadar iyi bir donanıma sahip. Google’ın hızla gelişen ‘ARCore uygulamasını destekleyen cihazlar’ listesini takip etmek fazlasıyla zor olsa da Google bize bu konuda yardımcı oluyor. Son güncellemelere göre de listeye beş adet yeni telefon eklenmiş durumda.

Huawei’nin son telefonları Huawei P30 ve P30 Pro’yu da dahil eden listede Samsung Galaxy A30 ve Samsung Galaxy A50’yi de görmek mümkün. Bunların hepsi fazlasıyla standart olsa da listede biraz ilginç bir telefon bulunuyor. Şu an piyasaya bile sürülmeyen Moto One Vision da ARCore uygulamasını destekleyen cihazlar arasındaki yerini almış durumda.

Şu an için telefonun ismi hakkında bile farklı söylentiler bulunduğu için Moto One Vision hakkında kesin bilgiler edinmek bir hayli güç. Ancak şunu söyleyebiliriz ki adı değişse bile cihaz Google ARCore desteğiyle birlikte gelecek.

Google’ın ARCore uygulamasını destekleyen cihazları incelemek için bağlantıya tıklayarak listeyi inceleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/01/google-arcore-support-comes-to-5-new-phones-including-the-unannounced-moto-one-vision/
1
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
1
0