Google Asistan'a Günlük Faaliyetleri Planlayacak Yeni Bir Özellik Geldi

10
5
3
2
0
Google Asistan, hayatımızı daha düzenli hale getirecek bir güncelleme duyurusu yaptı. Visual snapshot özelliği sayesinde tüm planlanmış aktiviteleriniz tek bir arayüzde yer alacak.

Google, gün içinde neler olup bittiğini özetlemek için Asistan'da "visual snapshot" özelliği sunacağını duyurdu. Bu haftadan başlayarak Android ve iOS cihazlarında kullanılabilen özellik, kullanıcının kişisel bilgilerini, uçuş sürelerinden restoran rezervasyonlarına ve planlanmış toplantılara kadar, tek bir kaydırılabilir arayüze yerleştirecektir. Uygulama ayrıca, bu anlık görüntüleri, Google Keep, Any.do ve Todoist dahil olmak üzere kullanıcıların not alma uygulamalarına düştüğü her türlü not ve liste ile entegre edecektir.

Gün boyunca bir yerden diğerine gittiğinizde, genel bakışınız güncellenir. Android kullanıcıları, Asistan'ın ana ekranının üstündeki mavi gelen kutusu simgesine dokunarak güncellemeleri kontrol edebilir. iOS kullanıcıları ise uygulamayı başlattıktan sonra home düğmesine uzun basarak güncellemeleri kontrol edebilir. Asistan ayrıca müzik, podcast, yakındaki etkinlikler ve hatta takip ettiğiniz hisse senetlerini de içerecek şekilde genişleyecek. Google Asistan, yeni özelliği sayesinde uçuş süreleri, restoran rezervasyonları, planlanan toplantılar, beklenen paket gönderimleri, hatırlatıcılar gibi kişisel bilgileri bir araya getirecek ve bunları gözden geçirebileceğiniz tek bir genel bakışa yerleştirecek. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/7/17/17582294/google-assistant-map-your-day
10
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
3
2
0