Google da Kendi Ürünleri İçin Bir Mağaza Açıyor

0
0
0
0
0
Google da Kendi Ürünleri İçin Bir Mağaza Açıyor
Geçtiğimiz günlerde düzenlediği Made by Google etkinliğiyle yeni teknolojik ürünlerini tanıtan Google, bu ürünleri satacağı bir mağaza açıyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği Made by Google isimli basın toplantısında Google Pixel telefonlar, Daydream View sanal gerçeklik gözlüğü, Google Home, Google WiFi ve Chromecast Ultra ürünlerini tanıtan Google, tüm bu ürünlerini satabilmek için bir mağaza açıyor.

Teknoloji devi Google'ın sadece kendi markasını taşıyan teknolojik ürünleri sergileyeceği ve satışa sunacağı mağaza, ilk olarak New York'ta açılacak ve tahminlere göre Google bu mağazalarını hızla genişletecek.

Google'ın hiç mağazası yok muydu?

Aslında Google'ın daha önce kendi logosunu taşıyan hayran ürünlerini (tişört, şapka, çorap vs.) sattığı birkaç mağazası bulunuyordu ancak şirket ilk defa kendi ürünlerinin olduğu tıpkı Apple Store ve Samsung Store'lar gibi sadece Google cihazlarının olduğu bir mağaza açacak.

Açıkçası Google Pixel telefonlar donanımsal ve yazılımsal olarak iyi cihazlar olsa da gelen ilk yorumlar cihazın tasarımsal olarak bekleneni vermediği yönünde. Kendine yeni bir yol çizen Google'ın kendi ürünleriyle çıktığı yolculukta nasıl bir konuma geleceğini ise zaman gösterecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0