Google, iPhone ile Dalga Geçtiği Yeni Reklamını Yayınladı

1
0
0
0
0
Google, iPhone ile Dalga Geçtiği Yeni Reklamını Yayınladı
Google Photos uygulamasını tanıtan yeni bir reklam filmi hazırlayan internet devi iPhone'un hafıza yetersizliğine gönderme yapıyor ve kullanıcıları kendi uygulamasına davet ediyor.

Google, çapraz platform uygulamalarından biri olan Google Photos’un tanıtım kampanyası için yeni bir reklam filmi hazırladı. iPhone kullanıcılarını uygulamayı kullanmaya ikna etmeye çalışan şirket, rakip cihazın yumuşak karnını yakaladı. Özellikle 8 GB ve 16 GB iPhone sahiplerinin sık sık karşılaştığı “Depolama Alanı Dolu” uyarısının üzerine kurulmuş reklam filmi kısa ama etkileyici bir içeriğe sahip.

Yaklaşık 1 dakikalık reklamda, en heyecanlı fotoğraflar çekilirken, en sıradışı videolar kaydedilirken iPhone’dan gelen “hafıza dolu” uyarısına gönderme yapılıyor. Görüntülerin en heyecanlı anında iOS’un uyarı penceresini andıran bir pencere açılıyor ve iOS’un uyarı sesi çıkıyor. Böylece, iPhone’un hafıza sorunu esprili ve etkileyici bir şekilde vurgulanıyor. Reklamın sonunda ise iPhone kullanıcıları daha fazla fotoğraf ve video için Google Photos uygulamasına davet ediliyor…

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0