Google'dan Büyük Değişiklik: YouTube, Facebook Gibi Oluyor!

0
0
0
0
0
Google'dan Büyük Değişiklik: YouTube, Facebook Gibi Oluyor!
Ortaya çıkan söylentilere göre YouTube, yazı ve görsel paylaşımı ile sosyal medya platformuna dönecek.

YouTube gibi günümüzün en popüler video paylaşım platformu net bir şekilde böyle giderse televizyonu geride bırakacak gibi. Normal karasal ve uydu yayınları yerine YouTube videoları ve canlı yayınlarını takip eden gençlik, paylaşımları ise Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım platformlarında takipçilerine duyurmakta.

Ancak TNW’nün iddiasına göre YouTube, yazılı ve görsel paylaşımı desteği sağlayarak Facebook gibi bir sosyal paylaşım platformuna dönebilir. Bu noktada Google+ vb çalışmalar yapmış ancak Facebook ve Twitter’ın tırnağı olamamış olan Google, elindeki en büyük kozu olan YouTube’u sosyal medyaya çevirerek değerlendirecek gibi.

Kullanıcıların kendi kanallarında görsel, anket ve yazı paylaşabileceği bir sisteme dönebilecek olan YouTube, zaten hali hazırda yoğun olarak kullanıldığı için kullanıcılarının çabuk alışacağını düşünüyor.

Peki, sizce takip ettiğiniz YouTube kanallarında görsel ve yazı paylaşımları da olması YouTube için iyi mi olacak, yoksa bir video paylaşım platformu olarak kalması daha mı iyi dersiniz?

Kaynak : http://thenextweb.com/insider/2016/08/25/youtube-backstage-fall/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0