Google’dan Hayatınızı Kolaylaştıracak Yeni Ücretsiz Uygulama: Google Podcast

19
9
6
4
3
Yazılım devi Google, bu sabah itibari ile yeni bir uygulamayı daha marketi Google Play’e yükledi. Google Podcast adı verilen uygulama, sizleri yüzlerce podcast ile buluşturuyor.

Yayınladığı yararlı uygulamalar ile bizlere hayatı kolaylaştıran Google, bugün Play Store’a yeni bir uygulama yükledi. Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama, sizler için birçok podcast’i tek bir çatı altında toplayacak.

Piyasada var olan diğer podcast uygulamalarını deyim yerinde ise sollayacak olan Google uygulaması, Android kullanıcıların podcast’leri keşfetmesi ve dinlemesi için yeni bir yoldur. Bu noktada sizler de arabada, evde veya herhangi istediğiniz bir zamanda dünya genelinde birçok podcast’i dinleyebilirsiniz. Hal böyle olunca takipçisi olduğunuz dizilere abone olarak, onları indirebilir ve internetinizin olmadığı zamanlarda keyifle dinleyebilirsiniz.

Sessiz bölümleri kolayca atlayabileceğiniz bu teknolojiyi telefonunuzdan duraklatıp, Google Home cihazlarınızdan kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Eğer siz de oldukça işlevsel olan bu uygulamayı merak ettiyseniz, aşağıya eklediğimiz bağlantıya tıklayarak uygulamaya erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/google-podcasts-app-download-on-google-play-19534697/
19
9
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
19
9
6
4
3