Google'dan İş Arayanlara Ücretsiz Gelişim Kursu!

24
1
1
0
0
Google, geçtiğimiz dönemlerde Udacity ile otaklaşa geliştirdiği çevrimiçi gelişim kursları programına bir yenisini ekliyor.

Geçmişte bitirilen kurslar ve alınan sertifikalar ne kadar önemsizse, günümüzde üniversite mezunu olmanın neredeyse standart haline geldiği düşünülürse bu tip gelişim programları bir o kadar önem kazanmış durumda.

Dünyanın en büyük online eğitim platformu olarak bilinen Udacity ile olan ortaklıklarına bir yenisini ekleyen Google, 11 yeni kurs ile kariyerine yön kazandırmak isteyen yeni mezunlara eğitim imkanı sunuyor.

LinkedIn profili hazırlama, VR teknolojisine giriş, Python, Swift, Android ve iOS platformlarına içerik geliştirmek gibi 11 farklı kategoride Google ve Udacity ortaklığında hazırlanan eğitimlere katılmak isterseniz buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

Eğitimlerin İngilizce olduğunu hatırlatmamızda fayda var. Yine de yukarıda bahsi geçen eğitim konularından herhangi birinde eğitim alma konusunda hevesliyseniz, İngilizce bilginiz üst düzey olmasa da başlamak için güzel bir basamak olabilir.

Google da bu konuda zaten 'işin bir ucundan tutmanız' için program sağlamakta. Eğitim alanı ne olursa olsun, uzmanlaşmak için üzerine gitmeniz ve daha çok vakit ayırmanız gerekecektir.

Kaynak : https://webrazzi.com/2018/06/07/googledan-is-arayanlara-ucretsiz-gelisim-kurslari
24
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
1
1
0
0