Google'dan Şaşırtan Açıklama: Snapdragon 710'lu Bir Telefon Üzerinde Çalışıyoruz

12
6
5
1
0
Android'in sahibi olan Google, yeni bir açıklama gerçekleştirerek Snapdragon 710 işlemcisine sahip bir uygun fiyatlı akıllı telefon geliştirdiklerini duyurdu.

Dünyanın en geniş kullanıcı kitlesine sahip mobil işletim sistemi Android’in sahibi olan Google, her sonbaharda mobil işletim sisteminin stok arayüzünü kullanan kendi amiral gemileri Pixel serisini tanıtır. Fakat şirket, Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlar için akıllı telefon yelpazesini genişletmeyi planlıyor.

Google tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Qualcomm’un yeni orta-üst seviye işlemcisi olan Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacak bir fiyat/performans cihazı üzerinde çalışmaya başladı. Fakat şirket çalışmalarına henüz geçen ay başladığı için elimizde işlemciden başka bilgi bulunmuyor.

Roland Quandt'a göre Google, söz konusu fiyat/performans telefonunu gelecek yılın ilk yarısında tanıtacak ve bunun için en uygun tarih Mayıs 2019 olabilir. Google henüz çalışmaların çok başında olduğundan daha detaylı bilgiye sahip değiliz fakat yeni bilgiler ortaya çıktığında siz değerli takipçilerimize aktaracağız.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/254591/google-pixel-snapdragon-710.html
12
6
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
5
1
0