Google’dan Telefonunuzun Arka Planını Şenlendirecek Yeni Uygulama: Wallpapers

1
0
0
0
0
Google’dan Telefonunuzun Arka Planını Şenlendirecek Yeni Uygulama: Wallpapers
Google’ın geçtiğimiz hafta kullanıma açtığı yeni uygulaması Wallpapers, telefonunuzun arka plan görsellerini dilediğiniz gibi ayarlamanızı sağlıyor.

Google, geçtiğimiz hafta içerisinde yeni uygulaması Wallpapers’ı (Duvar Kağıtları) kullanıma açtı. Yine yakın bir zamanda duyurulan Pixel Launcher’ın aksine yeni uygulama, tüm Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. 

Yaklaşık 6.5 MB’lık bir boyuta sahip olan uygulamayı açtığınızda karşınıza mevcut duvar kağıdınızın ne olduğunu ve cihazınızdaki diğer duvar kağıtlarının olduğu kategoriler çıkacak. Biraz aşağı doğru indiğinizde ise Dünya, Şehir manzaraları, Yaşam, Dokular gibi bölümler çıkacak. İsterseniz buralarda bulunan herhangi bir duvar kağıdını kalıcı olarak kullanabilir, isterseniz de kategoriye dokunduğunuzda sol üst köşede bulunan ‘Günlük duvar kağıdı’nı aktif ederek her gün farklı bir duvar kağıdı kullanabilirsiniz.

Uygulamayı isterseniz şuradan, isterseniz de aşağıdaki bağlantıdan cihazınıza yükleyebilirsiniz. Ücretsiz olduğunu söylememize de gerek yok sanırım.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0