Google Earth'de Görülen Şey Uzaylılara Ait Bir Sualtı Şehri Mi?

1
0
0
0
0
UFO'ları genelde göklerde arıyoruz ancak, meraklı birinin bulduğu bir şey, arama odağımızı değiştirebilir.

Onlarca, hatta yüzlerce yıldır insanoğlu içinde dünya dışı varlıkların gerçek olduğuna inananların sayısı epey fazla. Hatta bu varlıkların kanıtı niteliğindeki pek çok şey, binlerce yıl öncesine dayanıyor.

İçinde yaşadığımız teknolojik çağın getirileri ile birlikte de bu varlıklara meraklı olan insanlar çeşitli araştırmalar yapıyor ve delil topluyor. İşte o kişilerden olan bir 'UFO Blogger'ı, Google Eaarth üzerinden Kaliforniya açıklarında bir UFO kalıntısı olduğunu iddia etti.

Üstte gördüğünüz görseli kendim Google Earth'den ekran görüntüsü alarak aldım. Gerçekten de blogger'ın belirttiği yerde bu tarz bir yapı var. Uzunluğu 125 kilometre olan bu şeklin doğal yollarla oluşamayacağını ve kesinlik insan ya da benzeri gelişmiş bir canlının eseri olabileceğini söyleyen blogger, mutlaka birilerinin suyun içinde kullanılabilen drone'lar ya da benzeri cihazlarla bu bölgede araştırma yapması gerektiğini de söylemekte.

Bu konuda siz ne düşüyorsunuz? Dediğim gibi ekran görüntüsünü Google Earth üzerinden kendim aldım ve gerçekten da suyun altında olan bu ''yapının'' şekil olarak merak uyandırdığını söyleyebilirim.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0