Google Fotoğraflar, Bir Sonraki Güncellemede Bokeh Özelliği Kazanabilir

26
4
2
1
1
Bildiğiniz üzere Bokeh modu, son dönemlerin en popüler fotoğraf filtrelerinden bir tanesi haline geldi. Sadece belirli cihazların yerel özelliklerinde bulunan bu moda, farklı uygulamalar yardımıyla da erişebiliyorsunuz. Şimdi ise Google Fotoğraflar, konu hakkında yeni bir girişim yapmaya hazırlanıyor.

Bokeh modu, gerek kaliteli görünümü gerekse yeni bir teknoloji olmasından dolayı ülkemizde büyük bir ilgi ile karşılandı. Asıl nesneyi belirginleştiren, geride kalan alanı ise buğulayan özellik için şimdi de Google Fotoğraflar kollarını sıvadı. Yeni yayınlayacağı güncellemede bokeh modu için bir atılım yapacağı tahmin edilen uygulama, kullanıcılarını bu sayede mest edecek gibi görünüyor.

Belirli ayarlar sayesinde, arkadaki bulanık alanın sertleştirilmesine veya yumuşatılmasına olanak tanıyacak olan uygulamanın, bir sonraki güncellemede gelip gelmeyeceği ise tamamen tahmin olarak ifade ediliyor. Yani Google Fotoğraflar bununla ilgili kesin bir söylemde bulunmuş değil.

Google buna ek olarak, renk pop özelliği üzerinde de çalışıyor. Bir rengi geliştirmek ve daha canlı hale getirmek için fotoğrafa renk pop özelliği ekleyebileceksiniz. Bu özellikler, Google Fotoğraflar’ı sadece bir depolama alanı olarak gören kullanıcılar için şüphesiz ki şaşırtıcı oldu. Ancak bu özellikler, kesinlikle uygulamanın kalitesini artırdı ve seyrini değiştirdi. Eğer sizler de sıkı bir Google Fotoğraflar kullanıcısı iseniz yeni özellikler için uygulamayı takip etmenizde yarar var.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/06/google-photos-to-get-portrait-mode-adjustment-feature.html
26
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
4
2
1
1