Google, Gboard Klavyesinin Rengini Değiştiren Yeni Bir Özellik Test Ediyor

12
3
1
1
0
Her daim elimizde olan akıllı telefonlarımız, artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Gerek iş, gerekse özel yaşamımız için kullandığımız bu cihazlara gelen yenilikler ise açıkçası bizlere farklı bir deneyim yaşatıyor.

Yazılım devi Google, hız kesmeden yeniliklerine devam ediyor. Bu noktada sahip olduğu birçok ürünle eş zamanlı olarak ilgilenen, onların güncelliğini koruyan Google, şimdilerde Gboard klavyesi üzerinde çeşitli iyileştirmeler yapıyor. Özellikle sık sık mesajlaşan kişileri ilgilendirecek olan Google güncellemesi, Gboard klavyesi üzerinde yapılan ince değişikliklerden ibaret.

Bir süredir üzerinde çalışılan ve tema yeteneklerini geliştirilen Gboard, bu ayın başlarında OLED ekranda pil tasarrufu yapmak için tasarlanan uygulamada karanlık temayı iyileştirdi. Şimdi ise farklı renk seçenekleri ile gelen Google klavyesi, farklılık arayanlar için kullanması oldukça keyifli olacaktır.

Bir süredir test edilen renkli klavye, büyük bir farklılık göstermese de sizlere yeni bir bakış açısı getirebilir. Son olarak, klavyeniz için herhangi bir arka plan kullanıyorsanız, bu renklerin işe yaramayacağını da söylemekte yarar var. Sadece statik renklerle çalışan yeni güncelleme şimdilik sadece birkaç renk seçeneği içeriyor.

12
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
1
1
0