Google Haritalar'a Aradığımız Yeri Daha Kolay Bulmamızı Sağlayacak Özellikler Geliyor!

0
0
0
0
0
Google Haritalar uygulamasına gelecek yeni özellikler duyuruldu. Uygulamanın önemli özelliklerine birlikte göz atalım...

Google’ın Haritalar uygulaması önemli bir güncellemeye hazırlanıyor. Google resmi blogundan yapılan açıklamalara göre uygulamada aranan yerlerin daha kolay bulunmasınıve harita üzerinde düzenlemelerin daha kolay yapılmasını sağlayacak, şehirlerin ilgi gören önemli noktalarını daha belirgin bir şekilde gösterecek güncellemeler geliyor.

Yeni güncelleme paketi ile birlikte kullanıcılar harita üzerinde belirtilmemiş noktalar için isimler önerecek ve var olmayan noktaları eklemek, konumlar hakkında detayları önermek ve doğrulamak çok daha kolay hale gelecek. Ayrıca, şehirlerin ilgi gören alanları artık Google Haritalar’da net bir şekilde belirtilecek. Böylece, turistik amaçlı gittiğiniz şehirlerde önemli yerleri bulmanız daha kolay olacak.

Google, yeni güncelleme ile birlikte Haritalar için daha temiz bir görünüm sunuyor. Bu sayede trafik yoğunluğu, alternatif yollar ve diğer enformasyonları harita üzerinde daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabiliyor. Duyurusu yapılan güncellemenin hem iOS hem de Android sürümlerine geleceğini de hatırlatalım.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0