Google Haritalar'da Çırılçıplak Bir Adamın Yaptığı Özçekim Viral Oldu

189
31
9
9
8
Google, 2005 yılından beri aktif olarak hizmet veren Haritalar uygulamasına, ilginç bir görüntü yüklendi. Yüklenen görüntüde bir adamın çırılçıplak bir halde özçekim yaptığı açıkça görülebiliyor. Söz konusu görüntünün ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Google yetkilileri, görüntünün veritabanından kaldırıldığını açıkladılar.

Teknoloji devi Google, bugün pek çok alanda hizmet veriyor. Yola bir arama motoruyla başlayan dev şirket artık; e-posta, harita, görüntülü konuşma ve işletim sistemi gibi pek çok hizmete sahip. Google'ın tüketicilere sunmakta olduğu hizmetler bugün, milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor.

Google'ın en popüler hizmetlerinden bir tanesi de Haritalar. Bu hizmet sayesinde hem gidilecek rotalar kolaylıkla oluşturulabiliyor hem de gidilmese bile o yeri sokak sokak gezmek mümkün oluyor. Ancak zaman zaman Google'ın veritabanında ilginç görüntüler de yer almıyor değil. İşte bu haberimizin konusu da Google'ın harita hizmetinde yer alan ilginç bir görüntü.

Google Maps

Google'ın harita hizmetinde yer alan ilginç görüntü, İtalya'da bulunan Mont Blanc dağının yaklaşık 100 kilometre uzaklığındaki bir köyde ortaya çıktı. Google Maps üzerinden bu köyü incelemek isteyen kullanıcılar tarafından fark edilen görüntü, kısa bir süre içerisinde internette viral oldu.

Söz konusu görüntüde bir adam, çırılçıplak bir halde özçekim yaparken görünüyor. Ancak bunu neden yaptığı ya da Google'a neden yüklediği bilinmiyor. Yine de tahmin edebileceğiniz gibi görselin internette viral olması uzun sürmedi. Şu sıralar pek çok kişi, çırılçıplak özçekim yapan adamı nasıl görebileceğini konuşuyor. İşte o adam ve özçekimi;

Çırılçıplak özçekim yapan adam

Konuyla ilgili olarak İngiltere'nin popüler gazetelerinden birisi olan "Daily Star"a açıklamalarda bulunan Google yetkilileri, 360 derece çıplak görsellerin tamamının veritabanından kaldırdıklarını açıkladılar. Dolayısıyla artık bu görüntüye Google Maps üzerinden erişmek mümkün değil.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-kullanmayan-yok-google-mapste-haritalar-ciplak-adam-soku-5363235/
189
31
9
9
8
Emoji İle Tepki Ver
189
31
9
9
8