Google Haritalar, Restoranlarının Bulunmasını Kolaylaştırmak İçin Keşfet Bölümünü Yeniden Tasarladı

7
1
0
0
0
Google Haritalar, şüphesiz ki bizim için hayatı kolaylaştıran bir araç. Şimdi ise kullanıcılarının konforunu düşünen uygulama, yeni bir güncelleme alıyor.

Sadece konum bulma işlevi ile sınırlı kalmayarak, çeşitli alanlarda da kendini fark ettiren Google Haritalar, şimdi yeni bir güncelleme alıyor. Kullanıcılarının restoran veya istediği mekanları daha kolay keşfedebilmesini amaçlayan uygulama, keşfet bölümünü yeniden tasarladı.

 

Güncelleme ile birlikte gelen yeni ekranda; kahve dükkanları, spor salonları, canlı müzik ve benzeri mekanlar için kategori oluşturulmuş durumda. Bu noktada eğer sizler de günlük yaşamınızda Google Haritalar’ı etkin olarak kullanıyorsanız, özelliğin oldukça işlevsel olduğunu belirtmekte yarar var.

Tercih etmek istediğiniz kategoriyi seçerek, size yakın olan tüm mekanlara kısa sürede ulaşabilir, buna ek olarak puanlamalara bakarak aralarında seçim yapabilirsiniz. Bu özellik, özellikle Google Haritalar’ın sadece yol tarifi sağladığını bilen kullanıcılar için şaşırtıcı olacaktır. Ancak her uygulama gibi Google Haritalar’da çağa ayak uydurdu ve çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek özelliklere sahip oldu.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/26/17506506/google-maps-explore-for-you-tab-redesign-launch
7
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
0
0
0