Google Haritalar, Seyahatlerinizi Kolaylaştıracak Yeni Güncellemeler Aldı

27
5
3
1
0
Şimdiye kadarki en iyi Google Haritalar uygulaması, hem Android hem de iOS için yayınlandı. Rezervasyon ve zaman kaydı gibi özelliklerle güncellenen Haritalar, arttırılmış gerçeklik özelliği ile de oldukça ilgi çekiyor.

Google, beta sürümleri ile birlikte diğer yeniliklerini test ederken navigasyon uygulamasını da düzenli olarak güncellemeye devam ediyor ve bu güncellemelerle beraber Google Haritalar daha iyi bir şekilde hizmet verir hâle geliyor.

Google’ın, Haritalar uygulamasını bu kadar sık şekilde güncellemesinin nedeni ise şirketin neredeyse tüm seyahatlerimizde Google Haritalar’ı kullanmamızı istemesi. Bu nedenle Google, son güncellemeleri almış yeni Haritalar uygulamasını Android ve iOS platformlarında yayınladı.

google haritalar

Google, Google Haritalar uygulamasının yeni bir yere seyahat ettiğinizden evinize geri dönene kadar geçen zamanda, her anı kaydedeceğini ve yolculuğunuzun her adımını basitleştireceğini açıkladı. Haritalar, şimdi restoranlara rezervasyon yapma menüsünden tutun da uçuş ve otel rezervasyonlarınız da dâhil olmak üzere birçok özelliği bünyesine getirdi.

Ayrıca bu özellikler, aktif bir internet bağlantınız var mı yok mu önemsemeden her an çalışıyor. Haritalar, artık bulunduğunuz bölgedeki harika yerel yemeklerini de sizlerle paylaşacak. Konum bilgilerini açık tutarsanız Google, son tatilinizi ileride hatırlamanız için sizin bir zaman çizelgesi oluşturacak ve tatilinizi kayıt altına alacak.

Daha önceden Google Pixel telefonlarda kullanılabilen arttırılmış gerçeklik destekli Haritalar ise Android ve iOS cihazlara geldi. Bu arttırılmış gerçeklik desteği, çevrenizin gerçek bir görüntüsünü kullanıyor ve gideceğiniz yeri sanal tabelalar ile size tarif ediyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/08/google-maps-ar-navigation-live-view-available-on-android-and-iphone/
27
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
5
3
1
0