Google Home, Günlük Rutin Şeyleri Hatırlayacak Bir Güncelleme Aldı

6
1
0
0
0
Custom Routines özelliğinden sonra, artık bu rutinleri zamanlayabilmenizi sağlayan yeni özellik duyuruldu. Google Home'da artık rutinlerinizi zamanlayacaksınız ve asistan istediğiniz zaman istediğiniz görevleri yerine getirecek.

Google, ilk kez Google Home’u tanıttığında rutinleri zamanlama seçeneğine sahip olacağımıza söz vermişti. Birkaç ay önce Google, kullanıcıların yalnızca tek bir kelime öbeğiyle çalıştırılabilen komut dizeleri oluşturmasına olanak tanıyan Custom Routines adlı bir özellik ekledi. Bugünden itibaren bu komutları zamanlayabilirsiniz. Google, zamanlanmış rutinleri akıllı asistanda aktif hale getirdiğini duyurdu. Yardımcı bir akıllı hoparlörünüz varsa, rutin haline gelen eylemleri belirli günlerde tekrarlamak için artık Home uygulamasını kullanabilirsiniz.

Örneğin, hafta içi işe gitmek için uyandığınız saatte açılması için ışıklarınızı ayarlayabilir ve müzik çalabilirsiniz. Şirket Engadget'e, bu özelliğin şu anda yalnızca ABD'deki akıllı hoparlör kullanıcılarına sunulduğunu ve hepsine bir hafta içinde erişim olacağını söyledi. Google Home, Amazon'un Echo'yu geliştirilmesinin ardından rakip asistan olarak geliştirildi ve çok ses getirdi. Google, Home'u tasarlarken şarap şişeleri ve mum gibi objelerden yararlandı. Eğer, "ben Google Home sahibi değilim, bunu kendi telefonumla da yapabilir miyim diyorsanız, daha önce bununla ilgili hazırladığımız haberi şuraya bırakalım.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/27/google-home-scheduled-routines/
6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0