Google, İlk Stadia Stüdyosunun Nereye Kurulacağını Açıkladı

11
1
0
0
0
Google, bulut tabanlı oyun servis Stadia için oyunlar üretecek bir stüdyo kuracak. Stadia Games and Entertainment’ın Başkan Vekili Jade Raymond, Stadia’nın ilk stüdyosunun Kanada Montréal’de kurulacağını açıkladı.

Google’ın yeni oyun hizmeti olan Google Stadia, 19 Kasım’da piyasada olacak. Stadia ile oyuncular, masaüstü bilgisayar, laptop, tablet ve akıllı telefonlarında oyunları yüklemeden oynayabilecekler. Google Stadia sayesinde düşük donanımlı bilgisayarlarda dahi oyun oynanabilecek. 

Google, şimdi Stadia için oyun üretecek özel bir stüdyo kuracağını açıkladı. Google’ın Stadia stüdyosu Kanada Montréal’de kurulacak. Stadia Games and Entertainment stüdyosunda, Stadia için çeşitli türlerde orijinal oyunlar üretilecek.

google stadia

Google, yayınladığı blog yazısında, “Stadia, oyuncuların oyunlara erişim ve tecrübe edilme şeklini değiştirmeyi amaçladıkça, oyunların oynanma şeklini de değiştirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. Stadia Games and Entertainment Başkan Vekili Jade Raymond, Stadia stüdyosunun kapsayıcı şekilde büyüyeceğini belirtti. 

Stadia Games and Entertainment Başkan Vekili Jade Raymond’ın kaleme aldığı makalede aynı zamanda Stadia’ya katılmak isteyenler için Stadia’nın iş ilanlarını da yayınlandı. Raymond, Stadia’nın “yeterince iyi” olduğunu düşünmediklerini, bunun için Stadia’yı daha ileri taşımak için adımlar atacaklarını belirtiyor. 

Google’ın yeni oyun servisi Stadia, 19 Kasım’da 14 ülkede piyasada olacak. Stadia’nın şimdilik 9.99 dolar ve 11.99 dolar ödemelere sahip iki farklı üyelik seçeneği var. Stadia ile oyuncular Red Dead Redemption 2 ve Grand Theft Auto III gibi oyunları oynayabilecekler. 

Kaynak : https://www.blog.google/products/stadia/first-stadia-studio-coming-montreal/
11
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
0
0
0